Menu

Ascentie, verhoog je trilling

Ieder mens heeft een bepaald bereik in frequentie, dat verschillende dimensies van jouw wezen bestrijkt. In spirituele en wetenschappelijke zin kan ascentie worden beschreven als een stijging in vibratie of frequentie.

Het menselijk energieveld bestaat echt en kan met aangepaste medische (EEG) apparatuur gemeten en in beeld gebracht worden.
Het probleem is dat er weinig praktische kennis voorhanden is omtrent ascentie. En de grote vraag is dan ook: hoe kun je ascentie realiseren?

Ascentie levert veel voordelen op en veel mensen willen graag ‘ascenderen’. De meditatiesessie Ascentie, verhoog je trilling helpt je het ascentieproces op te starten en/of te versnellen.

Met de toon-geleide hypnotische suggesties wordt op eenvoudige, snelle en doeltreffende manier je trilling mee omhoog getrokken, waardoor je nieuwe inzichten krijgt over onder andere het verleden, heden en de toekomst.

Ook helpt Ascentie, verhoog je trilling je situaties en mensen sneller en beter te doorzien, groeien je intuïtieve en spirituele vermogens en heb je een beter contact met de fijnstoffelijke wereld, ook wel de ‘spirit-world’ genoemd.

Een verhoogde trilling geeft je wijsheid om de kracht van de illusie van de fysieke wereld waarin we leven beter te doorgronden.

Download nu Ascentie, verhoog je trilling en vergroot je spirituele inzichten

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

 59,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ascentie, verhoog je trilling” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten