Menu

Contact met een overleden dierbare

Het verlies van een dierbare kan intens pijnlijk en één van de vreselijkste dingen zijn die je kunt meemaken. Vooral als je nog zoveel had willen zeggen of vragen.

Gevoelens van verdriet, angst, somberheid en ook boosheid en schuldgevoelens kunnen bij het rouwproces horen. Deze rouwgevoelens zijn soms beangstigend, maar ze zijn heel belangrijk bij het goed verwerken van het verlies.

Het verwerkingsproces kan extra lang duren als het te laat is en je met dingen blijft zitten die je nog had willen zeggen of vragen.

Maar wist je dat ‘te laat’ niet altijd ‘te laat’ hoeft te zijn?

Het is mogelijk om contact met een overleden dierbare te kunnen hebben, alleen moet je daarvoor wel een bepaalde innerlijke stilte kunnen creëren. Iets dat in onze hedendaagse drukke tijd meestal niet erg eenvoudig is.

Met de meditatiesessie Contact met een overleden dierbare creëer je doelbewust deze benodigde stilte en leg je contact met die dierbare persoon, die mogelijk al heel lang wacht op contact met jou.

Wie hoop jij te spreken, zodat je alsnog die belangrijke dingen kunt zeggen of vragen?

Download nu Contact met een overleden dierbare en krijg nog een kans om die belangrijke dingen te zeggen of vragen!

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Meerdere sessies = korting tot 35%
  • Met accounttegoed 20% extra korting!

 49,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Contact met een overleden dierbare” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten