Menu

Ontwikkel een sterke intuïtie

Hoe vaak is het je al gebeurd dat je in tweestrijd stond, doordat je gevoel (je intuïtie) zei “niet doen” en je verstand zei “wel doen”, of andersom?

Hoe vaak heb je al mensen vertrouwd, waar je ‘ergens’ een dubbel gevoel bij had en waarvan achteraf bleek dat je beter naar je gevoel had kunnen luisteren?

Intuïtie kan worden omschreven als een ‘ingeving’, een gevoel van ‘direct weten’, zonder dat je dit beredeneerd hebt.

Intuïtie wordt gezien als een aanduiding van pure, directe kennis die niet uit eerdere kennis kan worden afgeleid.

Wanneer er iets belangrijks gebeurt en de signalen die daarbij horen bereiken alleen het onderbewustzijn en niet het bewustzijn, dan is het enige dat je bewust weet dat iets goed voelt, of juist niet goed voelt. Als er echter geen logische verklaring lijkt te zijn voor dat gevoel, ben je mogelijk geneigd dat gevoel aan de kant te schuiven en het af te doen als irrelevant of zelfs ‘onzin’.

Maar wat als dit nu je onderbewustzijn is, dat je iets belangrijks wil laten weten waar je mogelijk aandacht aan zou moeten geven?

Met de sessie Ontwikkel een sterke intuïtie leer je te ontspannen, je open te stellen en bewuster te worden van wat je eigen onderbewuste innerlijke stem je wil vertellen.

Je leert je intuïtie aanscherpen, begrijpen en gebruiken, zodat je betere keuzes maakt en beslissingen neemt.

De sessie Ontwikkel een sterke intuïtie helpt je een beter begrip van alles om je heen te vormen, waarmee je vervelende had-ik-maar-situaties voortaan voorkomt. Hierdoor kun je in het vervolg steeds meer vertrouwen op die innerlijke stem die je precies vertelt wat je moet weten.

Download nu Ontwikkel een sterke intuïtie en voorkom voortaan die vervelende ‘had-ik-maar-situaties’

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ontwikkel een sterke intuïtie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten