Menu

Beter boogschieten

Als je echt je boogschietprestaties wilt verbeteren, ontwikkel dan superfocus!

  • Raken je gedachten soms in de war, terwijl je je boog optilt om je doel te bereiken?
  • Vraag je je weleens af waarom het op de ene dag zoveel beter gaat dan op de andere?

Wanneer je de technische vaardigheden van het boogschieten beheerst, zijn er verschillende manieren waarop je kunt beginnen om beter te worden in wat je doet. Je traint en observeert zorgvuldig hoe anderen het doen. Je oefent en misschien werk je met een coach? Je traint en traint.

Misschien kijk je naar video’s en lees je boeken over boogschieten. Wellicht praat je met andere beoefenaars over wat goed boogschieten is?

Maar wat moet je doen als je op een punt komt dat je denkt er alles aan gedaan te hebben en het erop lijkt dat je niet verder komt?

Wanneer je vastberaden bent en stug doorgaat met trainen, dan zal de lange weg die je nog moet gaan je uiteindelijk de door jou gewenste vaardigheid opleveren. Maar het is wel zo dat je op een bepaald moment een soort plafond bereikt hebt. Je weet dat je goed bent, maar toch kun je het gevoel hebben dat je beter zou kunnen, maar je weet niet hoe.

Je kunt heel goed zijn, maar ook merken dat er dagen zijn waarop je de shots, waarvan je weet dat je het kan, niet haalt.

Dit zijn de momenten dat je verder moet gaan dan de fysieke expertise en de mentale kennis die je al hebt. Je zult moeten ontdekken hoe je jouw boogschietprestaties op een geheel nieuwe manier kunt verbeteren. En dat is door in het psychologische rijk van de ultieme boogschutter te stappen.

Als je terugdenkt aan je ontwikkeling als boogschutter, zul je je herinneren dat er momenten waren dat de pijl ‘uit eigen beweging’ uit je hand leek te vliegen, toen hij het doelwit bijna zonder enige inbreng van jou leek te vinden.

Er waren tijden dat je score gewoon moeiteloos steeg, alsof je geen fouten kon maken. Dit waren tijden dat je je in het rijk van de ultieme boogschutter bevond.

Veel mensen denken dat dergelijke ervaringen kwesties van geluk zijn. Sommige dagen zullen goed zijn, sommige dagen slecht, afhankelijk van je horoscoop, of met welk been je uit bed bent gestapt bent, of wat dan ook. Soms denken mensen dat het hun lot is.

Maar wees gerust. Het lot heeft geen enkele interesse om je te helpen het boogschieten op wat voor manier dan ook te verbeteren.

De waarheid is dat je kunt leren om opzettelijk dit rijk binnen te gaan.

De sessie Beter boogschieten is jouw ticket tot het beste boogschieten waar je toe in staat bent.

De sessie is speciaal ontworpen om je te helpen bij het ontwikkelen van je vermogen om zo’n krachtige focus te creëren, zo’n eenheid met elk element van wat je doet, dat niets je kan afleiden.

Deze sessie Beter boogschieten is gebaseerd op hard wetenschappelijk psychologisch inzicht in het leveren van topprestaties en maakt gebruik van krachtige hypnotische technieken om je te helpen te komen waar je zo graag wilt zijn.

Je leert hoe je jezelf kunt losmaken en volledig kunt distantiëren van alles wat er om je heen gebeurt. Elke gedachte uit het verleden of de toekomst blijft tijdelijk even weg, zodat je 100% pure en zuivere focus overhoudt. Je komt hierdoor in een flow terecht die je in staat stelt ongeëvenaarde topprestaties te leveren.

Met deze sessie ga je verder waar het gewone boogschieten ophoudt iets te zijn dat je ‘doet’. Het wordt iets dat je ‘bent’ – een uitdrukking van je innerlijke wezen. En dat is je eigen ‘ultieme boogschutter’.

Download nu Beter boogschieten en lever prestaties die eerder onbereikbaar leken

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 5715 Categorie: Tags: ,
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beter boogschieten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten