Menu

Sportsucces begint bij je gedachten

Train je brein voor sportsucces!

Stel jezelf eens de volgende twee vragen:

  • Wat is de beste manier om met mentale beelden je sportprestaties te verbeteren?
  • Kan een levendige mentale voorstelling dat je beter bent in je sport een merkbaar verschil maken in je echte prestaties?

Deze vragen gaan waarschijnlijk rond in je hoofd als je nadenkt over hoe je je prestaties kunt verbeteren tijdens sport of training. Je hebt wellicht ooit gehoord dat getalenteerde sporters visualisatie gebruiken om beter te worden in wat ze doen, maar het is niet zo simpel om erachter te komen wát ze dan precies doen…

Maar laten we beginnen met de tweede vraag. Maakt het een meetbaar verschil? Maakt mentale beeldvorming een merkbaar verschil in de sport?

Het antwoord is vrij eenduidig. Ja dat doet het. Dankzij de moderne hersenscantechnologie kunnen veranderingen in hersenactiviteit gemeten worden, wanneer je je actief voorstelt iets te doen. Onderzoekers hebben ontdekt dat herhaalde mentale beeldvorming na verloop van tijd daadwerkelijk kan leiden tot aanzienlijke spiergroei, verbeterd spiergeheugen en een verhoogd prestatieniveau.

Daarnaast bevestigen veel succesvolle topsporters de waarde van mentale repetitie. Niemand zegt dat je alleen met je verbeelding je prestaties kunt verbeteren. De echte topsporters weten dat topprestaties zowel fysieke als mentale training vereist. Zodra je jouw fysieke training gaat combineren met doelgerichte visualisatie, dan geef je jezelf de beste kansen om je prestaties daadwerkelijk naar een hoger niveau te brengen.

En hoe zit het met de eerste vraag?

De beste manier om visualisatietechnieken te leren…

Het antwoord is dat er niet zoiets bestaat als een trainer. Je kunt lezen over visualisatietechnieken en je kunt het zelf oefenen Maar het beste zou zijn om iemand te hebben die weet hoe je het moet doen en je daarbij helpt om het te doen.

Hypnose kan je helpen dit mentale aspect van verbetering van je sportprestaties snel onder de knie te krijgen

De sessie Sportsucces begint bij je gedachten gaat je helpen exact uit te vinden wat je moet doen. Je gaat ontspannen zitten of liggen en luistert naar de sessie. En tijdens Sportsucces begint bij je gedachten geef je je gewoon over aan de krachtige hypnotiserende suggesties, die gemaakt zijn om je snel meester te laten worden op het sportgebied dat jij wil.

Wanneer je regelmatig naar deze sessie luistert en daarbij ontspant, dan zul je merken dat je:

  • snel goed wordt in het creëren van een diep ontspannen en gefocuste toestand, wat de beste bewustzijnsstaat is om te leren
  • leert om van jezelf te leren en deze kennis te gebruiken voor je eigen toekomstige sportsucces
  • je steeds gemakkelijker het mentale beeld kunt vormen van het proces waar je doorheen gaat en je kunt inzoomen op de kleinste details van dat proces
  • je gaat de eenvoudige maar krachtige techniek beheersen die de specifieke mentale ‘prestatiekwaliteit’ in je activeert
  • je gaat succesvol je fysieke training combineren met je mentale inspanningen om je sportprestaties naar een nieuw hoger niveau te tillen

Download Sportsucces begint bij je gedachten en geef jezelf de beste kans om uit te blinken in je sport

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sportsucces begint bij je gedachten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten