Menu

Verbeter je vechtsportprestaties

Bij vechtsporten, zoals in elke kunst, bezit de ware kunstenaar iets dat groter is dan hem of haarzelf. Het is als een creatieve verbindende energie die door je heengaat. Het is deze verbinding met een gevoel van kracht, kennis en controle die groter is dan jezelf en dat een perfecte actie op het juiste moment bepaalt.

Bij vechtsporten geldt de formule:

Hoe Meer Verbinding = Hoe Minder Inspanning

Wanneer we de realiteit zien als een verzameling van losse, individuele delen, waarbij het ene deel losstaat van het andere, dan zijn we als het ware ontkoppeld.

Onze acties kunnen dan wel tot op zekere hoogte effectief zijn, maar er is weinig verbinding, wat veel inspanning kan vereisen.

Sommige vechtsportbeoefenaars gebruiken brute kracht tijdens het gevecht om dit effect van niet-verbondenheid te compenseren. En dat is zonde, omdat brute kracht efficiënte en razendsnelle beweging in de weg zit.

De oorsprong van de krijgskunst betekent juiste wél die verbinding hebben en voelen. Alsof je een impuls krijgt van een grote, wijze intelligentie die je inzicht geeft in het geheel.

Vechtsporten zijn dan ook niet een manier om alleen de geest of alleen het lichaam te trainen, maar een manier om alles als één geheel te trainen.

Het beoefenen van een vechtsport maakt dit bewustzijn duidelijker

Fysieke beweging bij elke vechtsport is slechts één uitingsvorm van dit bewustzijn. En wanneer je jezelf daarin traint, word je niet alleen beter in de vechtsport, maar ook in andere delen van je leven.

Hoe deze sessie je kan helpen dit verhoogde bewustzijn te bereiken

Met de sessie Verbeter je vechtsportprestaties communiceren we met je onderbewustzijn, waardoor ruimte, afstand en afgescheidenheid tussen jou en je tegenstander tijdelijk wegvalt.

En wanneer er geen afscheiding meer is tussen jou en je tegenstander, dan wordt het zoveel gemakkelijker voor je om onmiddellijk te anticiperen op hun beweging.

Je komt hierdoor in staat om hun energie in de door jou gewenste richting om te buigen en te sturen. Dit is de perfecte manier om volledige controle te krijgen over de gehele situatie, bijvoorbeeld het gevecht of de wedstrijd.

Het zal voelen, alsof je van tevoren weet welke beweging je tegenstander gaat maken, want jij bent één met jullie. Hierdoor kun je gevoelsmatig sneller dan het licht anticiperen.

  • Kun je je voorstellen als je tegenstander deze geweldige gave niet heeft en jij wel?
  • Zie je welk voordeel je dit oplevert?

En wist je dat dit het verschil maakt tussen de winnaars en de verliezers?

Veel beoefenaars van vechtsporten hebben niet de benodigde concentratie om elke beweging super efficiënt te laten zijn. Deze sessie Verbeter je vechtsportprestaties geeft je dit vermogen, wat zal voelen alsof je de kracht van het universum in je hebt en je daarmee de situatie volledig onder controle hebt.

Download nu Verbeter je vechtsportprestaties en merk het verschil in je volgende wedstrijd

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verbeter je vechtsportprestaties” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten