Menu

Wees minder gespannen

Zie je jezelf regelmatig helemaal opgefokt, geïrriteerd en mega gestrest, waar anderen een stuk rustiger blijven? Vraag je je weleens af waarom jij niet, net als zoveel anderen, wat makkelijker kunt omgaan met de hardnekkige onvolkomenheden in het leven?

Bij anderen lijken frustraties eenvoudig van hun schouders te glijden. Ze lijken niet geraakt te worden door ergerlijk gedrag, incompetentie, onnadenkendheid en andere dingen waar jij je dood aan ergert. Alsof ze het niet zien, of alsof het ze niet interesseert.

Wat nou als het jou wél interesseert? Als je er waarde aan hecht dat dingen goed gedaan worden en er prijs op stelt dat mensen zich behoorlijk gedragen? Daar zomaar aan voorbij gaan kan als verraad aan jezelf voelen en een innerlijk conflict veroorzaken.

Zelfs als je beseft dat sommige dingen die jou van je stuk brengen en opwinden eigenlijk vrij klein zijn, zeker bezien in het grote geheel, dat het vasthouden eraan je in problemen kan brengen in je leven en relaties, kan het lastig zijn om daar verandering in aan te brengen.

Toch is het dankzij deze sessie Wees minder gespannen goed mogelijk om het leven op een andere manier te benaderen, zodat je je minder gespannen voelt, zonder daarmee je waarden in gevaar te brengen.

Deze sessie Wees minder gespannen zal je helpen om prioriteiten te stellen, zodat je dingen in perspectief zult zien en ondertussen je principes hoog houdt.

Je gaat je in het algemeen meer ontspannen voelen en al snel zul je merken dat je lijf minder gespannen aanvoelt. Je gevoel van controle en autonomie groeit en het voelt steeds prettiger om te zijn wie je bent.

Je zult al snel ontdekken dat je principes duidelijker en sterker worden, naarmate je een flexibeler perspectief ontwikkelt. Alles bij elkaar wordt je leven een heel stuk relaxter en geniet je er meer van!

Download de sessie Wees minder gespannen nu en geef je leven een nieuwe richting, waarin je meer controle over jezelf krijgt.

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wees minder gespannen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten