Menu
Homepagina » Trancewerk Laatste Nieuws

Trancewerk Laatste Nieuws

nieuwsBij Trancewerk doen we hard ons best om iedereen te helpen. Dit doen we onder andere door regelmatig nieuwe interessante sessies en programma’s op de website te plaatsen. Ook geven we veel informatie weg in de vorm van video-inzichten. Daarnaast delen we vaak kortingen uit en plaatsen we elke week een blog met een video erbij. Deze blogs gaan elke keer over een specifiek iets dat je op kunt lossen met een sessie die we enkele dagen na het publiceren van de blog voor slechts één tientje aanbieden…

Trancewerk is jóuw bron om alles te leren over hypnose, meditatie en hoe je het succesvol kunt gebruiken.

vinkje-klein-oranje Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws?
vinkje-klein-oranje Wil je regelmatig kortingen krijgen?
vinkje-klein-oranje Wil je elke week een sessie voor slechts 1 tientje?
vinkje-klein-oranje Wil je de sessie ‘Diepe Ontspanning’ gratis krijgen?

Meld je dan nu aan op onze nieuwsbrief! (Je kunt je te allen tijde ook weer afmelden).

Klik hier om meer te lezen over deze sessie die je gratis krijgt als je je aanmeldt op de nieuwsbrief. Dit is een reactie van Roger, die ook deze sessie gratis kreeg:

“Beste Michel. Ik heb gister jouwn gratis hypnosessie diepeontspanning geluisterd. Wat mooi dat als mensen zich aanmelden op de nieuwsbrief. Ze ook gelijk een gratis hypnosessie er bij krijgen. Ik moet zeggen dat het een heerlijke en prachtige mooie ervaring was. En dat ik heel diep in ontspanning kwam. En ik moet zeggen de sessie was van hele hoge kwaliteit. En geeft heel veel innerlijke ontspanning en rust. Het voelde echt Super. Ook heb ik deze week de hypnosessie tegen rug pijn gekocht naar jouwn persoonlijk advies via de mail. En die vond ik ook heel mooi. Ik heb al heel lang rug en nek klachten maar weet zeker dat dit hier bij goed kan helpen. Vooral het stukje van je eigen pijn centrum beinvloeden vond ik super mooi. Heel erg bedankt voor de mooie ervaringen. En je persoonlijke advies bij het kiezen van de goede sessie tegen rug en nek pijn. Groeten Roger”

En zie hier een willekeurige reactie van iemand op een Trancewerk sessie:

Dit is ongelooflijk, super!

Hoi Michel, ik heb de sessie 'ontwikkel een talenknobbel' een keer gedaan.

Het grappige is dat ik redelijk Frans spreek, schrijf en lees. Maar zodra de Fransen gaan terug praten, nou dan is het gebeurd met me. Het klinkt voor mij als heel onbekend. Ik vat bijna geen enkel woord, laat staan de boodschap die wordt verteld.

Nu na de eerste sessie, heb ik zowaar al kleine zinnetjes verstaan. Ik heb een cursus Frans op mijn computer. Na het starten van de cursus werd mijn focus direct naar de Franse luistervaardigheden getrokken. En dit zelfs terwijl ik drie meter bij mijn computer vandaan stond.

Dit is ongelooflijk, super!

Sonja

Meld je dus nu 100% gratis en vrijblijvend aan op de Trancewerk Nieuwsbrief door je voornaam en beste e-emailadres hieronder in te vullen en op de gele knop “AANMELDEN” te klikken.

Geen producten