Menu
Homepagina » Trancewerk Laatste Nieuws

Trancewerk Laatste Nieuws

nieuwsBij Trancewerk doen we hard ons best om iedereen te helpen. Dit doen we onder andere door regelmatig nieuwe interessante sessies en programma’s op de website te plaatsen. Ook geven we veel informatie weg in de vorm van video-inzichten. Daarnaast delen we vaak kortingen uit en plaatsen we elke week een blog met een video erbij. Deze blogs gaan elke keer over een specifiek iets dat je op kunt lossen met een sessie die we enkele dagen na het publiceren van de blog voor slechts één tientje aanbieden…

Trancewerk is jóuw bron om alles te leren over hypnose, meditatie en hoe je het succesvol kunt gebruiken.

vinkje-klein-oranje Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws?
vinkje-klein-oranje Wil je regelmatig kortingen krijgen?
vinkje-klein-oranje Wil je elke week een sessie voor slechts 1 tientje?
vinkje-klein-oranje Wil je de sessie ‘Diepe Ontspanning’ gratis krijgen?

Meld je dan nu aan op onze nieuwsbrief! (Je kunt je te allen tijde ook weer afmelden).

Klik hier om meer te lezen over deze sessie die je gratis krijgt als je je aanmeldt op de nieuwsbrief. Dit is een reactie van Roger, die ook deze sessie gratis kreeg:

“Beste Michel. Ik heb gister jouwn gratis hypnosessie diepeontspanning geluisterd. Wat mooi dat als mensen zich aanmelden op de nieuwsbrief. Ze ook gelijk een gratis hypnosessie er bij krijgen. Ik moet zeggen dat het een heerlijke en prachtige mooie ervaring was. En dat ik heel diep in ontspanning kwam. En ik moet zeggen de sessie was van hele hoge kwaliteit. En geeft heel veel innerlijke ontspanning en rust. Het voelde echt Super. Ook heb ik deze week de hypnosessie tegen rug pijn gekocht naar jouwn persoonlijk advies via de mail. En die vond ik ook heel mooi. Ik heb al heel lang rug en nek klachten maar weet zeker dat dit hier bij goed kan helpen. Vooral het stukje van je eigen pijn centrum beinvloeden vond ik super mooi. Heel erg bedankt voor de mooie ervaringen. En je persoonlijke advies bij het kiezen van de goede sessie tegen rug en nek pijn. Groeten Roger”

En zie hier een willekeurige reactie van iemand op een Trancewerk sessie:

Een interessant bedrijf met interessante hypnose sessies

Ik doe een aantal sessies. Elke dag een andere.Of ze effect hebben weet ik nog niet precies. Van de sessie versterk je intuïtie heb ik het idee dat ik soms onbewust aanwijzingen krijg. Bijvoorbeeld toen ik onlangs een voor mij belangrijk telefoonnummer, dat ik ergens had opgeschreven, kwijt was. Ik wist echt niet meer waar ik het had gelaten. Overal zoeken niet te vinden. Ik liet het los en even later kwam er een gedachte in mij op "kijk daar eens". En inderdaad daar was het. En zo heb ik nog wat kleine voorvalletjes gehad die zouden kunnen duiden op een versterkte intuïtie. Ik heb nog wel een vraag over diep ontspannen. Telkens word ik tijdens een sessie geplaagd door kriebeltjes in mijn gezicht die mij afleiden van het dieper ontspannen. Het lijkt wel of ik dan niet dieper kan ontspannen. Ik vraag mij af hoe diep je kunt ontspannen. Wat voel je dan of juist niet. Soms val ik in slaap. Ik kan mij van vroeger herinneren toen in ook zo iets deed dat ik mijn lichaam niet meer voelde. Maar dat lukt mij niet meer. Heeft de hypnose sessie dan wel zin.
Verder vind ik het leuk dat je af en toe e-mails stuurt met informatie. Als ik opvallende resultaten ondervind van andere sessies zal ik dat laten weten.
Tot zover mijn reactie.

Frank

Meld je dus nu 100% gratis en vrijblijvend aan op de Trancewerk Nieuwsbrief door je voornaam en beste e-emailadres hieronder in te vullen en op de gele knop “AANMELDEN” te klikken.

Geen producten