Menu
Behandeling tegen Anorexia Nervosa

Behandeling tegen Anorexia Nervosa

Anorexia (en ook bulimia) kan aanvoelen alsof je opgesloten zit in een kamer vol valse ‘lachspiegels’ die je constant een vervormd beeld laten zien van hoe je lichaam er echt uitziet. Hierdoor ben je gaan geloven dat deze dik vervormde beelden echt zijn en dat is een vreselijke ervaring.

Het is net zoiets als dat je een boze heks als stiefmoeder hebt waar je van afhankelijk bent om te overleven, maar die je in de tussentijd slaat en mishandelt en tegen je zegt dat zij de enige is die van je houdt en je begrijpt.

Dus hoe kun je ontsnappen uit de moordende greep dat anorexia op je kan hebben?

De sleutel tot vrijheid van anorexia ligt verscholen in gevoelens en gedachten. Zoals je wellicht weet manipuleert anorexia je gevoelens en gedachten over je zelfbeeld. Hierdoor zie jij jezelf als te dik, terwijl de rest van de wereld dat anders ziet.

Hypnose is een gereedschap, waarmee we op precies hetzelfde gebied van gevoelens en gedachten werken. En daarmee kunnen we de valse ‘lachspiegels’ breken die door anorexia constant voor je ogen gehouden worden. De hypnosesessie Behandeling tegen Anorexia Nervosa geeft je de sleutels in handen, waarmee je de vicieuze anorexia cirkel kunt doorbreken. Hierdoor kom je los van deze slopende ziekte.

Je kunt deze sessie gebruiken om het beeld dat je van jezelf hebt te corrigeren. Je gaat daardoor zien hoe je lichaam er in werkelijkheid uitziet. Je gaat gezondere hoeveelheden eten en je lichaam krijgt de mooie natuurlijke vorm terug. Je krijgt een lichaam waar je echt trots op kunt zijn.

Download nu Behandeling tegen Anorexia Nervosa en krijg een mooi lichaam waar jij en anderen trots op zijn

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 99,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Vragen & Antwoorden
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Antwoorden op vragen van klanten

Er zijn nog geen vragen gesteld. Wees de eerste die iets vraagt over dit product.

Stuur mij een emailtje als er antwoord gegeven wordt.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Behandeling tegen Anorexia Nervosa”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten