Menu

Behandeling tegen Boulimia Nervosa

Boulimia nervosa is meer dan zo nu en dan jezelf overeten. De meeste mensen hebben dat af en toe en dit kan geen kwaad. Maar wanneer er echt sprake is van boulimia, dan beheerst dit je hele leven. Er is een bepaald patroon bij boulimia dat zich steeds opnieuw herhaalt. Dit patroon begint meestal met het opbouwen van een bepaalde spanning en stress.

Daarna kan er een periode volgen dat je gaan inplannen wanneer je je gaat volproppen met eten. Deze periode kan lang of slechts een paar minuten duren. En dan ga je helemaal los en eet je alles wat los en vast zit. Pas als je het gevoel hebt te ploffen stop je en kun je overmand worden door schaamte en spijtgevoelens.

Ook zijn er mensen die na afloop, of zelfs al tussendoor, naar het toilet gaan om even een vinger in de keel te steken, om over geven en daarmee nieuwe ruimte te creëren voor nog meer eten.

Boulimia is een soort hypnotische trance. Tijdens je gigantische vreetbui ben je zeer gefocust op het naar binnen werken van alles dat je te pakken kunt krijgen. En om diezelfde reden is hypnose het perfecte gereedschap om Boulimia aan te pakken.

De sessie Behandeling tegen Boulimia Nervosa helpt je van boulimia af te komen. Het probleem wordt aangepakt op hetzelfde niveau als waar de boulimia zich in je brein heeft vastgezet. Hiermee wordt deze eetstoornis losgekoppeld en gewist.

Je krijgt hierdoor de controle over je eetgewoonten en je leven terug. Je zult merken dat de opbouw van de spanning op een gegeven moment verdwijnt en ook niet meer terugkomt, waarmee de vicieuze boulimia-cirkel doorbroken wordt. Het gevolg is dat je een fijne en diepe innerlijke rust en kalmte blijft ervaren. Je hoeft niet meer te eten om die spanning weg te krijgen.

Download nu Behandeling tegen Boulimia Nervosa en geniet van die innerlijke rust, vrij van boulimia

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Behandeling tegen Boulimia Nervosa” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten