Menu

Behandeling tegen Orthorexia Nervosa

Ben je altijd maar bezig met het controleren of je wel altijd de juiste gezonde voeding eet? Heb je vaak een soort angstig gevoel dat je per ongeluk een vergissing maakt, waardoor je mogelijk iets minder gezonds binnen krijgt?

Orthorexia is een relatief nieuwe term en het betekent dat je obsessief bezig bent met het altijd maar gezond moeten eten. In principe is er niets mis met gezond eten, maar het kan voorkomen dat mensen doorslaan in het gezond willen eten. Gezond eten wordt in dat geval ‘te’ gezond. Er wordt dwangmatig alleen nog voeding gegeten, dat in hun ogen juist of gezond is.

Orthorexia komt vaker voor bij sporters en fitness beoefenaars, waarbij de obsessie voor gezonde voeding op haar beurt een risicofactor voor het ontwikkelen van een eetstoornis kan zijn. Dit geldt met name als er ook sprake is van andere psychologische factoren. Als iemand met Orthorexia de deur uitgaat, neemt hij of zij vaak een eigen ‘survival kit’ met toegestane voedingsmiddelen mee. Over het algemeen maken mensen met Orthorexia zich geen zorgen over zichzelf. Het is meestal de omgeving die dat doet.

Zoals met elke obsessie kun je met Orthorexia het gevoel hebben dat je er voor de rest van je leven aan vast zit. De sessie Behandeling tegen Orthorexia Nervosa kan je dan helpen het obsessieve patroon te doorbreken. Hypnose is een volstrekt veilige, snelle en effectieve manier om elke soort obsessie te laten verdwijnen.

Deze sessie zal op onbewust niveau je gevoel voor balans herstellen, waardoor de angst eens iets verkeerds te eten verdwijnt en je alles in gezond perspectief kunt zien. Je zult met deze sessie meer flexibiliteit ontwikkelen in wat gezond voor je is en wat niet, waardoor de stugheid verdwijnt.

Als je regelmatig naar deze sessie luistert zul je merken dat je een innerlijke kracht ontwikkelt, die korte metten maakt met deze obsessie. Ook ga je merken dat je niet alleen flexibeler wordt bij je voedselkeuzes, maar dat je flexibeler wordt bij alles in het leven. Je ontdekt dat je beter op jezelf en je nieuwe flexibiliteit kunt vertrouwen dan je ooit voor mogelijk hield.

Download nu Behandeling tegen Orthorexia Nervosa en ontdek dat een keer zondigen geen enkel kwaad kan

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Behandeling tegen Orthorexia Nervosa” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten