Menu

Fruit en groenten lekker vinden

Veel mensen houden niet van fruit en groenten. De herinneringen aan vroeger toe ze gedwongen groenten moesten eten hebben op zich al een vieze nasmaak. En banaan ging misschien nog wel, maar al die andere groenten en fruitsoorten?

Ook komt het soms voor dat men in een gezin gewoon niet leert om groenten en fruit te eten, omdat vader en moeder dat ook niet deden, en hun ouders dat misschien ook al niet deden. In zo’n geval kunnen jouw smaakpapillen bedrogen worden, want wie weet vind je het stiekem toch wel lekker.

Eén ding is zeker, we hebben groenten en fruit nodig om ervoor te zorgen dat we niet alleen maar ongezond suikerrijk vulmiddel eten, waarvan we op de lange termijn alleen maar vet en ongezond worden.

Met de hypnosesessie Fruit en groenten lekker vinden creëer je een keerpunt in je leven, als je tot nu toe iemand was die liever geen fruit en groenten at. De sessie zal van binnenuit je smaak veranderen, waardoor je fruit en groenten vanzelf steeds lekkerder gaat vinden.

Je wordt nieuwsgierig naar de smaak en bent bereid het eens een keer te proberen, waardoor je versteld zult staan van jezelf. Zo zul je ontdekken dat het best meevalt. En uiteindelijk ga je het waarderen en zelfs lekker vinden.

Doordat je met deze sessie meer gezond fruit en groenten gaat eten, zul je de enorme voordelen snel op gaan merken. Als eerste zal het een positief effect hebben op je lichaamsgewicht. Je krijgt meer energie, vermoeidheid verminderd en je gaat je sterker en gezonder voelen.

Download nu Fruit en groenten lekker vinden en ontdek dat je fruit en groenten lekker gaat vinden

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fruit en groenten lekker vinden” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten