Menu

Minder zout in je eten

We weten allemaal wel dat te veel zout eten slecht is voor je gezondheid. Maar ondanks dat, is het toch vaak moeilijk om minder zout te gebruiken, omdat je het eten dan al snel te flauw en smakeloos vindt. Ook is het gebruiken van veel zout vaak een gewoonte geworden, waardoor je er aan gewend bent geraakt.

Teveel zout kan direct leiden tot hogere bloeddruk. Hoe meer zout je binnen krijgt, hoe hoger je bloeddruk. Ook kan een hoog zoutgebruik leiden tot het vasthouden van te veel vocht, wat je vooral ziet als opgezwollen enkels.

De botten kunnen poreuzer worden (osteoporose) en je kunt last krijgen van astma. Daarnaast kun je door te veel zoutgebruik nierziektes en maagkanker krijgen. En net zoals met alle gewoonten kost het veel tijd en moeite ervan af te komen, tenzij je deze hypnosesessie doet.

De sessie Minder zout in je eten helpt je door op onbewust niveau je behoefte aan zout te verminderen. Hierdoor ga je vanzelf minder zout nemen en als je net zoveel zout neemt als voor deze sessie zul je merken dat je het te zout vindt. Je gaat hierdoor vanzelf steeds minder zout gebruiken, en dat effect treedt 100% volledig automatisch op.

Download nu Minder zout in je eten en minimaliseer je zoutinname op de automatische piloot

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Minder zout in je eten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten