Menu

Niet langer een lastige eter

Ben jij iemand die zorgvuldig alles dat op je bordje ligt bekijkt en uit elkaar pluist om er maar zeker van te zijn dat er niks inzit dat je niet lust? Is eten met anderen lastig, omdat je misschien wel iets voorgeschoteld krijgt dat je niet wil proberen?

Voorzichtig zijn met wat je in je mond stopt om te eten is soms een goede zaak. Bijvoorbeeld als je ergens bent waar je niet weet of alles wel hygiënisch bereid is of waar je de keukengewoonten niet kent of als je allergieën hebt voor bepaalde voedingsstoffen.

Maar als deze angst iets te eten dat je niet wilt of niet lust je leven gaat beheersen, dan kan het vervelend worden voor jezelf en voor anderen. Het kan een patroon worden, waar je steeds weer in terugvalt en als je steeds voedsel weigert, kan je dat niet in dank worden afgenomen.

Maar er is iets dat je hieraan kunt doen. Met de sessie Niet langer een lastige eter ben je niet langer een al te kieskeurige eter en ontdek het plezier van genieten van een grotere verscheidenheid aan voedsel. Je leert op een veilige manier voedsel accepteren, en je voorkomt voortaan irritatie en afwijzing, zonder dat je je eigen regels verloochent. Je vindt met deze sessie de juiste middenweg, zodat je niet langer een lastige eter bent en je meer kunt genieten van verschillende soorten eten.

Download vandaag nog Niet langer een lastige eter en word een gemakkelijke eter

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Niet langer een lastige eter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten