Menu

Stop drinken koolzuurhoudende drank

Ongeacht welk merk frisdrank je drinkt, het is allemaal extreem slecht voor je gezondheid. Frisdranken zijn in Nederland de meest gedronken alcoholvrije dranken, op koffie na. In 2015 dronk een Nederlander gemiddeld 91,5 liter per persoon per jaar.

Een glaasje cola bevat 6 suikerklontjes suiker en Red Bull maar liefst 6,5. Natuurlijk zijn er ook light frisdranken, maar die hebben een nog schadelijker effect op je vanwege de kunstmatige zoetstoffen.

Van regelmatig frisdrank drinken kun je energie dips krijgen die kunnen leiden tot een depressie. Daarnaast kun je enorm last krijgen van uitdrogingsverschijnselen en te veel frisdrank maakt je zoetverslaafd. Daardoor je ook nog eens te veel zoetigheid gaat eten. Je bloeddruk kan stijgen, je kunt concentratiestoornissen ontwikkelen en je tanden en kiezen gaan sneller rotten. Ook kan een te veel aan frisdrank je beenmerg aantasten en kun je er vrij gemakkelijk diabetes mee ontwikkelen.

Onderzoek uitgevoerd door de Harvard Universiteit toonde aan dat van de 460 onderzochte studenten, dames die regelmatig frisdrank dronken, tot drie keer vaker een arm of been braken. Naast deze botaandoeningen is ook aangetoond dat de huid en het lichaam sneller verouderen. De boodschap is duidelijk: als je snel ziek, oud en/of vet wilt worden, drink dan vooral regelmatig frisdrank.

Maar als je verstandig bent, schrap je 7-up, pepsi cola, coca cola, red bull of welke andere ‘energydrank’ dan ook van het lijstje met dranken die je drinkt, want dit soort dranken zijn altijd slecht voor je.

Alleen is dat makkelijker gezegd dan gedaan, want reclames laten je denken dat het drinken van een bepaald merk ‘cool’ is en bij een bepaalde geweldige levensstijl hoort.

Om los te komen van de moordende greep die frisdrank op je heeft kun je gebruik maken van de sessie Stop drinken koolzuurhoudende drank. Deze sessie helpt je de ‘betovering’ te verbreken, waardoor je frisdrank vanzelf voortaan links laat liggen. Je zult al vrij snel geen enkele trek meer hebben in frisdrank en kiest er volledig automatisch voor om iets anders te drinken, dat wel goed voor je is.

Download nu Stop drinken koolzuurhoudende drank en transformeer je leven in een gezond leven

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stop drinken koolzuurhoudende drank” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten