Menu

Behandeling tegen opvliegers

Opvliegers zijn een bekend fenomeen bij vrouwen in de overgang. Voor sommige vrouwen kunnen opvliegers een ware nachtmerrie zijn. Door de verandering van hormonen kunnen opvliegers ontstaan. Veel vrouwen vinden het vreselijk om ’s nachts drijfnat van het zweten wakker te worden of overdag … op momenten dat je het echt niet kunt hebben … het gevoel te hebben dat je in de fik staat met een knalrood bezweet hoofd.

Het goede nieuws is dat er diepgaand onderzoek is gedaan naar de effectiviteit van hypnose tegen opvliegers. Gebleken is dat met hypnose de klachten tot wel 75% kunnen afnemen, waardoor het leven van de vrouw met opvliegers aanzienlijk normaler en fijner wordt.

Download vandaag nog de sessie Behandeling tegen opvliegers en verban opvliegers voorgoed

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Behandeling tegen opvliegers” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten