Menu

Lege nest syndroom

Als de kinderen uit huis gaan kan dit voor grote stress zorgen. Je weet natuurlijk al lang dat het moment ooit zou komen, maar als het moment daar is, kun je het gevoel hebben in een gat te vallen. Ineens is de dagelijkse zorg weg en kun je met een hopeloos gevoel achter blijven. Het gevoel dat je je kind kwijt bent en de leegte kan zelfs tot depressieve gevoelens leiden. Het kan soms erg moeilijk zijn om te wennen aan deze nieuwe situatie.

Deze hypnosesessie helpt je het lege en depressieve gevoel te overwinnen. Je ontwikkelt en ontdekt nieuwe levensdoelen. Met behulp van de sessie Lege nest syndroom ga je van binnenuit automatisch positiever denken en voel je je snel beter. Je kunt beter en zelfverzekerder omgaan met deze overgangsperiode in je leven en je ziet de toekomst met vertrouwen en goed gevoel tegemoet.

Download nu de sessie Lege nest syndroom en geniet van de positieve kant van meer vrijheid

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lege nest syndroom” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten