Menu

Positieve overgang

Betekent de overgang voor jou het einde van iets of het begin van iets nieuws? Sommige vrouwen voelen zich tijdens en na de overgang minder vrouwelijk, omdat hun vruchtbaarheid afneemt en uiteindelijk stopt. Ook kan het zijn dat zij het gevoel krijgen niet meer gezien te worden of dat ze uitgerangeerd zijn.

Soms denken sommige vrouwen dat zij minder aantrekkelijk zijn geworden en dat de ouderdom nu wel heel snel toeslaat. Om alles nog erger te maken is het ook nog zo dat veel vrouwen tijdens de overgang last krijgen van opvliegers, jeukaanvallen of nachtelijk zweten.

De overgang is een fase in je leven dat er een nieuw mooi ‘seizoen’ aanbreekt. Met deze hypnosesessie ga je je zelfverzekerder en fijner voelen, want het einde van iets, is altijd het begin van iets nieuws.

Onzekerheid verdwijnt en maakt plaats voor een zelfverzekerd, prettig en positief gevoel. Je algehele houding ten opzichte van de overgang verandert hierdoor in positieve zin. De sessie Positieve overgang helpt je veel positiever te worden over en tijdens de overgang.

Download nu de sessie Positieve overgang om met een positief gevoel zelfverzekerd deze nieuwe levensfase te doorstaan

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Positieve overgang” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten