Menu

Vergroot je moedermelk productie

Als er iets natuurlijks is, is het je kindje voeden met je eigen moedermelk. Moedermelk bevat van nature alle goede ingrediënten en de beste natuurlijke voedingsstoffen voor je snel groeiende kindje. Maar wat nou als je moedermelkproductie tekort schiet? Ben je dan verplicht om je kind bij te voeden met chemisch bewerkte babyvoeding, de zogenaamde poedertjes uit blik? Gelukkig niet, want fabrieksvoer voor je baby is zeer ongewenst, zeker als je het beste wilt voor je kindje en je graag moedermelk wilt geven.

Met behulp van deze speciale hypnosesessie Vergroot je moedermelk productie heractiveer en vergroot je van binnenuit de melkproductie in de borsten. Je melkproductie wordt hierdoor van binnenuit gestimuleerd en vergroot! Je lichaam gaat op een 100% natuurlijke en gezonde manier beter reageren op de zuigbeweging van je kindje, waardoor er voldoende melk geproduceerd gaat worden en je je kindje er meer dan voldoende van kunt geven.

Download nu de sessie Vergroot je moedermelk productie en geef je kindje het beste dat er te krijgen is: meer dan voldoende eigen moedermelk

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 2804 Categorie: Tags: , , ,
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vergroot je moedermelk productie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten