Menu

Verwijder sinaasappelhuid (Cellulite)

Cellulite is een bepaalde toestand van het onderhuidse vet, waardoor het huidreliëf grover wordt en de huid een sinaasappelschil-achtig uiterlijk krijgt. Cellulite wordt daarom ook wel sinaasappelhuid genoemd. Bij cellulite kunnen de kuiltjes en bobbeltjes in de huid enigszins gevoelig zijn.

Sinaasappelhuid bevindt zich vooral op de billen, benen en bovenarmen en heeft een ontsierend effect. De meerderheid van de vrouwen heeft in meer of mindere mate last van een sinaasappelhuid.

De sessie Verwijder sinaasappelhuid (Cellulite) laat cellulite van binnenuit verdwijnen en zorgt ervoor dat je weer een gezonde en stevige huid krijgt. Met deze sessie herprogrammeer je het onderbewustijn, waardoor de zeer kleine vetophopingen vlak onder de huid opgelost worden en via natuurlijke weg het lichaam verlaten. De sessie zorgt ervoor dat je huid weer strak, egaal en mooi glad wordt.

Download nu de sessie Verwijder sinaasappelhuid (Cellulite) en geniet weer van een strakke, egale en gave huid

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verwijder sinaasappelhuid (Cellulite)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten