Menu

Vind een nieuwe baan

Op zoek gaan een nieuwe baan kan een grote uitdaging zijn. Vooral als je het solliciteren al een tijdje niet (meer) gedaan hebt of als je in een dip zit, omdat je nu geen werk (meer) hebt.

Wanneer je niet meer gelukkig bent met je huidige werk, of als je geen werk meer hebt, is het des te belangrijker om de vaardigheden jezelf goed kunnen presenteren bij een sollicitatie te beheersen.

Om jezelf zo goed mogelijk te kunnen ‘verkopen’ heb je een bepaalde hoeveelheid zelfvertrouwen en flair nodig. Want daarmee overtuig je de mensen met wie je spreekt tijdens een sollicitatiegesprek dat jij DE persoon bent die ze zoeken.

Maar als je dat zelfvertrouwen en die flair niet hebt, dan heb je een uitdaging en kan het lastig worden. Zeker, omdat je ook voor een bepaald inkomen moet zorgen. En hoe langer het duurt, hoe moeilijker het wordt.

Het is dus belangrijk om zo snel mogelijk goede actie te ondernemen en niet langer te wachten. Maar hoe doe je dat?

De sessie Vind een nieuwe baan gaat je helpen om een positief gevoel te krijgen bij het zoeken, vinden en krijgen van een passende nieuwe baan. Je ontwikkelt snel de benodigde vaardigheden, zoals zelfvertrouwen en flair, zodat je op de juiste manier de mensen met wie je spreekt overtuigt.

Je gaat een energie uitstralen die zegt dat jij de beste persoon voor de job bent, en mensen pikken die energie op. Het geeft ze een positief gevoel over je.

Door de nieuwe vaardigheden die je aanleert met de sessie Vind een nieuwe baan zul je het zoeken en vinden van een leuke en geschikte baan plus het solliciteren leuk gaan vinden. Daarnaast ontwikkel je een grote hoeveelheid doorzettingsvermogen.

Tijdens de sessie train je jezelf in het vinden en krijgen van een nieuwe job, zodat je vol zelfvertrouwen vlug aan je nieuwe carrière kunt beginnen.

Download nu Vind een nieuwe baan en vind en krijg snel een nieuwe baan

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vind een nieuwe baan” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten