Menu
Koude telefoongesprekken expert

Koude telefoongesprekken expert

Houdt de angst om koude telefoongespreken te voeren je tegen om mensen te bellen?

Eén van de meest angstaanjagende aspecten van mensen bellen die je niet kent, is dat de beller vaak denkt de enige te zijn. Soms durven zij niet te praten over hun angst en zoeken zij redenen en smoesjes om een telefoongesprek uit te stellen.

En vergis je niet, er zijn enorm veel mensen die last hebben van deze angst. Sommige mensen ervaren het als een verlammend gevoel en hebben een gruwelijke hekel om ‘zomaar’ mensen te bellen.

Misschien ben je bang dat je niet weet wat je moet zeggen, of vrees je een teleurstelling? Je weet immers niet wie je aan de lijn krijgt.

De sessie Koude telefoongesprekken expert helpt je over deze blokkerende angst heen te komen. Je geniet voortaan van het gemak waarmee je de telefoon pakt en mensen belt die je nog nooit gesproken hebt.

Je spreekt zelfverzekerd en enthousiast met deze mensen en scoort daardoor betere resultaten, waardoor je geniet van deze gesprekken. De sessie Koude telefoongesprekken expert helpt je de juiste houding en gevoel te krijgen ten aanzien van het voeren van koude telefoongesprekken en het eventueel verkopen van producten.

Deze unieke sessie geeft je de overtuiging, de kunst en het zelfvertrouwen om altijd exact te weten wat je moet zeggen. Je ontwikkelt hiermee de gave om expert te worden in het voeren van succesvolle telefoongesprekken met wildvreemden en je verhaal wordt van nature gestroomlijnder en je komt overtuigend en zeker over!

Download nu Koude telefoongesprekken expert en voel je prettig en zeker om die telefoon te pakken en te bellen

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 29,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  19,99 Vanaf:  19,99

Wissen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Koude telefoongesprekken expert”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten