Menu

De hele dag gezonde Yoga ademhaling

Zuurstof is van levensbelang voor lichaam en geest om goed te kunnen functioneren. Toch is het zo dat door dagelijkse stress we steeds oppervlakkiger zijn gaan ademhalen.

Veel mensen hebben daardoor een chronisch laag zuurstofgehalte in het bloed. Diep ademhalen kan dan ook erg goed voelen, alleen is het jammer dat dit sporadisch gebeurt.

Met behulp van de speciale sessie De hele dag gezonde Yoga ademhaling programmeer je je onderbewustzijn om automatisch de hele dag door dieper adem te halen, zodat het zuurstofniveau in je bloed stijgt.

Dit is goed voor je gezondheid, waardoor je gevoel van welzijn stijgt. Je leeft voortaan meer ontspannen door voortaan kalm en diep te ademen, waardoor je beter om kunt gaan met alle ups en downs in het leven!

Het verlaagt van binnenuit je stressniveaus op een eenvoudige en prettige manier en het helpt je in elke situatie kalm, goed en ritmisch te blijven ademen.

Download nu De hele dag gezonde Yoga ademhaling en ontdek de geweldige voordelen van meer zuurstof hebben.

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 3006 Categorie:
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De hele dag gezonde Yoga ademhaling” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten