Menu

Perfect lucide dromen

Een lucide droom is een droom, waarbij je bewust aanwezig bent en waarbij je het verloop van je droom kunt sturen.

Je bent je dus bewust waarvan je droomt, terwijl je droomt. Dit in tegenstelling tot een gewone droom die je als het ware overkomt en als je geluk hebt hem de volgende ochtend kunt herinneren.

Lucide dromen worden ook wel ‘heldere dromen’ genoemd en de voordelen zijn enorm. Alles is mogelijk tijdens een lucide droom.

Zo kun je bijvoorbeeld een wereldberoemde filmster of zanger zijn. Je kunt dingen hebben die je graag wenst, oplossingen voor probemen bedenken en meer.

Naast dat het enorm interessant en leuk is, hebben lucide dromen ook daadwerkelijk nut.

Veel wetenschappers kregen oplossingen aangereikt voor grote problemen tijdens een lucide droom. Artiesten hoorden en luisterden naar melodieën tijdens hun lucide droom en namen dit mee naar de normale wakkere wereld.

Zo scoorde bijvoorbeeld Paul McCartney de wereldhit ‘Yesterday’. Het was een melodie die hij in een lucide droom had gehoord en daarna omzette in een liedje dat bijna iedereen ter wereld kent.

Je kunt het onmogelijke doen tijdens een lucide droom. Wandelen op de maan, op reis in je eigen lichaam, weten waarom je hier op deze aarde bent, of iets anders waar je normaal gesproken niet eenvoudig achter kunt komen.

Ken je het gevoel dat je ooit een droom had die zo echt leek dat het ook vreselijk echt voelde?

Dat is het effect dat je met een lucide droom realiseert. Alleen gaat dit nog een stapje verder, omdat je zelf je droom kunt sturen. Jij bepaalt waar het over gaat en wat je meemaakt.

En als je wilt elke nacht weer!

Leer lucide dromen en verrijk je leven op een ongekende manier

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  59,99 Vanaf  59,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 2519 Categorie: Tags: , ,
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Perfect lucide dromen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten