Menu
PowerFocus

PowerFocus

Als er één ding is waar mensen niet zo goed in zijn is het bewust positief focussen! Althans, dat geldt voor de meesten en wellicht ook voor jou.

We horen allemaal verhalen en uitspraken over motivatie, stress en emoties, maar er wordt meestal niet veel aandacht gegeven aan het belangrijkste onderdeel van alles: FOCUS!

De stiekeme epidemie

Overal worden mensen blootgesteld aan de grote vijand van focus: afleiding.

Het is de overvloed aan afleidende prikkels die je binnenkrijgt die je focus de grond in boren. En je bent er zo aan gewend geraakt dat je het niet eens meer merkt.

De Universiteit van Londen ontdekte in een baanbrekende studie dat hoe meer je afgeleid bent, hoe lager je IQ is. Daarnaast heb je een ingebouwd nadeel en dat is dat je ook van nature, als mens, geneigd bent om op het negatieve te focussen.

Het is dan ook erg logisch dat veel mensen hun doelen niet bereiken. Enerzijds focussen op het negatieve en anderzijds, áls ze al bewust focussen op het positieve, is de duur van die focus extreem kort en niet effectief.

Dit leidt tot veel problemen, omdat je aantrekt waarop je focust.

Onbewuste focus

Naast bewuste focus is er ook zoiets als onbewuste focus. Dat is wat er als het ware in je achterhoofd zit. Je denkt er niet constant aan, maar deze onbewuste focus bepaalt wel grotendeels de situatie waarin je zit.

Ook hiervoor geldt, dat je aantrekt waarop je focust. En aangezien je onderbewustzijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor je werkt, is het vrij logisch dat wanneer jouw onbewuste focus gericht is op negatieve zaken, je vanzelf deze negatieve zaken aantrekt.

Hoe los je het op?

De sessie ‘PowerFocus’ werkt op precies dat gebied, waar jouw onbewuste negatieve focus zich bevindt. Wanneer je regelmatig naar deze sessie luistert, zul je merken dat er diep vanbinnen een krachtige verschuiving plaatsvindt.

Je gaat steeds minder op negatieve dingen focussen en steeds meer op positieve. Dat uit zich in meer positieve gedachten en een algehele positieve instelling.

Vervolgens keer je vanzelf het tij, zonder dat je er bewust iets aan hoeft te doen. Je gaat positieve energie uitstralen en positieve situaties aantrekken.

Mensen die de sessie ‘PowerFocus’ deden zeiden dat hardnekkige problemen spontaan oplosten en dat er positieve dingen gebeurden die ze nooit verwacht hadden.

Je doorbreekt met deze sessie de negatieve, vicieuze cirkel waarin je zonder het te weten gevangen zit. Je wordt positiever, krijgt positievere resultaten, en bevestigt daarmee voor jezelf dat positiviteit en goede gewenste resultaten bij jou horen.

Download nu ‘PowerFocus’ en realiseer meer van wat je wilt.

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als binaurale-nacht- en multiliminal-sessie verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 49,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
SKU: 2513 Categorie:
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “PowerFocus”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten