Menu

PowerFocus

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

Als er één ding is waar mensen niet zo goed in zijn is het bewust positief focussen! Althans, dat geldt voor de meesten en wellicht ook voor jou.

We horen allemaal verhalen en uitspraken over motivatie, stress en emoties, maar er wordt meestal niet veel aandacht gegeven aan het belangrijkste onderdeel van alles: FOCUS!

De stiekeme epidemie

Overal worden mensen blootgesteld aan de grote vijand van focus: afleiding.

Het is de overload aan afleidende prikkels die je binnenkrijgt die je focus de grond in boren. En je bent er zo aan gewend geraakt dat je het niet eens meer merkt.

De Universiteit van Londen ontdekte in een baanbrekende studie dat hoe meer je afgeleid bent, hoe lager je IQ is. Daarnaast heb je een ingebouwd nadeel en dat is dat je ook van nature, als mens, geneigd bent om op het negatieve te focussen.

Het is dan ook erg logisch dat veel mensen hun doelen niet bereiken. Enerzijds focussen op het negatieve en anderzijds, áls ze al bewust focussen op het positieve, dan is de duur van die focus extreem kort en niet effectief.

Dit leidt tot veel problemen, omdat je aantrekt van datgene waarop je focust.

Onbewuste focus

Naast bewuste focus is er ook zoiets als onbewuste focus. Dat is wat er als het ware in je achterhoofd zit. Je denkt er niet constant aan, maar deze onbewuste focus, bepaalt grotendeels wel de situatie waarin je zit.

Ook hiervoor geldt, dat je aantrekt waarop je focust. En aangezien je onderbewustzijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar werkt voor je, is het vrij logisch dat wanneer jouw onbewuste focus gericht is op negatieve zaken, je vanzelf deze negatieve zaken aantrekt.

Hoe los je het op?

De sessie ‘PowerFocus’ werkt op precies dat gebied, waar jouw onbewuste negatieve focus zich bevindt. Wanneer je regelmatig naar deze sessie luistert, zul je merken dat er diep vanbinnen een krachtige verschuiving plaatsvindt.

Je gaat steeds minder op negatieve dingen focussen en steeds meer op positieve. Dat uit zich in meer positieve gedachten en een algehele positieve instelling.

Vervolgens keer je vanzelf het tij om, zonder dat je er bewust iets aan hoeft te doen. Je gaat een positieve energie uitstralen en positieve situaties aantrekken.

Mensen die de sessie ‘PowerFocus’ deden zeiden dat hardnekkige problemen spontaan oplosten en dat er positieve dingen gebeurden die ze nooit verwacht hadden.

Je doorbreekt met deze sessie de negatieve vicieuze cirkel waarin je gevangen zit, zonder dat je dit weet. Je wordt positiever, krijgt positievere resultaten, waardoor je jezelf bevestigt dat positiviteit en goede gewenste resultaten iets is dat bij jou hoort.

Download nu ‘PowerFocus’ en realiseer meer van wat je wilt

  • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed
 • Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

  Wissen
  Op verlanglijstje

  SKU: 2513 Categorie: Tags: , ,
  Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
  Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
  We zijn er voor jou om je te helpen
  Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

  1 beoordeling voor PowerFocus

  1. Waardering 5 uit 5

   Farisa

   Lieve Michel,

   Ik heb heel erg veel baat gehad bij deze sessie, en nog steeds!
   Negatief denken doe ik al heel lang niet meer.
   Ik focus mij op wat ik wel wil en leuk vindt, gaat bijna vanzelf!
   Het helpt mij ook enorm om te vertrouwen op het Universum.
   Al met al, ik voel me elke dag positief gestemd.

   Dank je wel hiervoor.

  Een beoordeling toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Geen producten