Menu

Snellezen met hypnose

Heb je moeite met lezen? Wil jij weten hoe het is om te leren snellezen? Of het nu gaat om kranten, boeken of tijdschriften: iedere dag wordt je overspoeld met informatie. Er is zo veel te leren en zo weinig tijd.

Vanwege de grote hoeveelheid informatie waar je dagelijks aan wordt blootgesteld is het van groot belang om snel het kaf van het koren te kunnen scheiden. Het is dan heel handig als je kunt snellezen.

De gemiddelde lezer verwerkt zo’n 200 woorden per minuut, terwijl een snellezer wel meer dan 1000 woorden per minuut kan lezen.

Veel aanbieders van cursussen over snellezen claimen dat ze je kunnen leren om tussen de 1000 en 2000 woorden per minuut te lezen terwijl je nog steeds begrijpt waar het over gaat. Uit onderzoek blijkt echter dat dat niet het geval is.

Er is een manier om sneller te leren lezen én tegelijkertijd nog steeds te begrijpen wat je leest.

Bij snellezen leer je woorden te ‘zien’ in plaats van in jezelf uit te spreken, wat veel tijd scheelt. Door je blikveld te verruimen leer je de woorden te visualiseren. Voor je het weet vlieg je er doorheen.

Aangezien hypnose inwerkt op hetzelfde hersengebied dat wordt gebruikt door snellezers, is het een ideale methode om te leren snellezen.

Snellezen met hypnose is een hypnosesessie die je helpt om je concentratie te verbeteren en heel veel informatie tegelijkertijd op te slaan.

Terwijl je luistert naar je download merk je dat je je beter kunt concentreren terwijl je leest, dat je meer informatie onthoudt en dat je meer tijd hebt om te lezen en nieuwe dingen te leren.

Met Snellezen met hypnose word je een ware snellezer!

Download nu Snellezen met hypnose en leer veel nieuwe dingen in veel kortere tijd

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Snellezen met hypnose” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten