Menu

Word een voortreffelijk pianist

Piano spelen is prachtig, maar hoe frustrerend kan het zijn als je de slag maar niet snel genoeg te pakken krijgt. Je oefent en wilt graag die nummers kunnen spelen die je mooi vindt, maar op de een of andere manier is het moeilijker en duurt het langer dan je wilt.

Je zou zo graag veel sneller beter willen kunnen spelen, zodat je jezelf en anderen kunt verbazen met je voortreffelijke pianotalent.

Met deze sessie Word een voortreffelijk pianist herprogrammeer je jouw onderbewustzijn, waarna je innerlijke gedachten je vingers als een virtuoos over het pianoklavier laten gaan.

Je ontwikkelt de kracht en het concentratievermogen jezelf in snel tempo te ontwikkelen tot fantastisch pianist, waarbij je een grote dosis creativiteit en artistieke flair ontwikkelt, ongeacht je huidige niveau.

Luister naar Word een voortreffelijk pianist om de juiste houding te ontwikkelen, waarmee je een uiterst getalenteerd en zelfverzekerd pianist wordt! Je pianospel ontwikkelt zich snel tot professioneel niveau en je krijgt van binnenuit de juiste mentale houding.

Word snel een pianovirtuoos, speel met passie en laat iedereen stil worden

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 3018 Categorie: Tags: , ,
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Word een voortreffelijk pianist” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten