Menu
Je bent goed zoals je bent

Je bent goed zoals je bent

Ben jij veroordelend en kritisch over je eigen lichaam? Vermijd jij situaties waarin anderen kunnen oordelen over jouw lichaam? Wil jij er beter uitzien voor anderen? En vergelijk jij jezelf met anderen, waarvan je denkt dat ze mooier zijn? Slanker? Beter gevormd?

Door jezelf naar beneden te praten en jezelf te vertellen dat je niet zo mooi bent… of erger: dat je jezelf lelijk vindt, pest je jezelf eigenlijk. En dat is niet goed voor je zelfbeeld en slecht voor je zelfvertrouwen.

Iedere dag worden we via de media gebombardeerd met gephotoshopte foto’s van modellen, die een lichaamsbeeld laten zien dat simpelweg onhaalbaar is. Je wordt omringd door onrealistische beelden van lichamen van andere mensen, waardoor het moeilijk is voor jou om innerlijke rust en zelfacceptatie te bereiken.

Geloof jij die nepfoto’s en haal je jezelf daarmee naar beneden?

Het goede nieuws is dat het mogelijk is om de manier waarop je over jezelf denkt en de manier waarop je jezelf behandelt en beoordeelt, te veranderen.

De sessie Je bent goed zoals je bent is een hypnosesessie die jou via je onderbewustzijn leert om jezelf te behandelen met compassie en waardigheid, zodat je blij leert te zijn met wie je bent en hoe je eruit ziet. Je gaat je stukken beter en meer zelfverzekerd voelen over je looks.

En wanneer je je van binnen positief voelt, is dat merkbaar aan de buitenkant. Andere mensen voelen zich op hun gemak als ze bij je in de buurt zijn en vinden je aantrekkelijker.

Luister naar Je bent goed zoals je bent en merk hoe je je volledig op je gemak voelt met jezelf. Je gaat diep van binnen voelen dat je helemaal goed bent, zoals je bent.Terwijl je luistert verdwijnen oude frustraties over je lichaam en wordt het leven eenvoudiger en plezieriger.

Download nu Je bent goed zoals je bent en verrijk je leven vandaag nog. Je bent het waard!

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 49,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Je bent goed zoals je bent”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten