Menu

Bestrijd Motorneuronziekte

Motorneuronziekte (MND) is een verzamelnaam voor verschillende spieraandoeningen, waaronder Amyotrofe Laterale Sclerose (ALS), Primaire Laterale Sclerose (PLS) en Hereditaire Spastische Paraparese (HSP).

HSP en PLS zijn zeldzame spastische spieraandoeningen, waarbij er sprake is van degeneratie van de piramidebanen. De belangrijkste symptomen zijn progressieve spasticiteit en spierzwakte, met een afwijkend looppatroon en balansproblemen tot gevolg.

Het verloop van MND kan zeer onvoorspelbaar zijn. Bij klachten die op volwassen leeftijd ontstaan, is er vaak sprake van een langzaam progressief beeld. Veel patiënten hebben op den duur loophulpmiddelen nodig. Ongeveer 10-15% wordt uiteindelijk rolstoelafhankelijk.

Er is op dit moment officieel geen medische toepassing om MND te kunnen bestrijden. Maar toch is er hoop.

In november 2008 is er in Engeland begonnen met het testen van hypnose om de symptomen van MND te verlichten. Dit resulteerde in positieve resultaten.

Met behulp van speciale hypnotische instructies is het mogelijk gebleken om de minder goed functionerende zenuwen toch enigszins te herstellen en de levenskwaliteit aanzienlijk te verbeteren.

In samenwerking met een Australisch specialist op dit gebied, kunnen we deze sessie nu aanbieden in het Nederlands.

Uiteraard kunnen we geen harde garanties geven dat MND volledig geneest, maar het regelmatig luisteren naar de sessie Bestrijd Motorneuronziekte zal helpen om de klachten te verminderen, de bewegingen te verbeteren en de algehele kwaliteit van het leven op een hoger niveau te krijgen.

Download nu Bestrijd Motorneuronziekte en verbeter je levenskwaliteit zo snel mogelijk

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 1909 Categorie: Tags: , , , , , ,
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bestrijd Motorneuronziekte” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten