Menu

Middenrifbreuk Maagzuur reflux

Reflux is een aandoening van de maag, wanneer het voedsel en maagzuur uit de maag weer omhoog kunnen komen. Het kringspiertje aan de bovenkant van de maag kan om verschillende redenen verzwakt zijn, waardoor het zuur in de slokdarm terecht kan komen. Een grote boosdoener van dit probleem is stress.

Een maagreflux kan vervelende klachten veroorzaken, zoals een geïrriteerde keel, misselijkheid, een opgeblazen buik en ziekmakende pijn achter het borstbeen. Dit laatste kan voelen alsof je pijn aan je hart hebt, terwijl het de slokdarm is die aangetast wordt door het maagzuur en pepsine. Dat is een enzym dat aangemaakt wordt in de maag.

Als de reflux langer duurt, kunnen passageklachten ontstaan. Dat betekent dat je eten niet meer goed doorzakt naar de maag en je het gevoel hebt dat het blijft hangen. Ook kun je de hele tijd het gevoel hebben dat je een brok in je keel hebt.

Wanneer je gaat liggen loopt het maagzuur bij een reflux nog gemakkelijker uit de maag. Op je rechterzij liggen is daarbij de slechtste houding, omdat het zuur dan vrij spel heeft. Op de rug liggen, liefst iets verhoogd met het bovenlichaam kan een tijdelijk oplossing zijn.

Maar daarmee wordt natuurlijk niet de oorzaak van reflux aangepakt. Naast dat het belangrijk is om niet te vet en niet te zuur te eten, geen spierverslappende medicijnen te gebruiken (bijvoorbeeld iboprufen) en op te passen met alcohol en koffie, kun je met de sessie Middenrifbreuk Maagzuur reflux van binnenuit werken aan herstel.

De sessie Middenrifbreuk Maagzuur reflux herstelt met behulp van je eigen onderbewustzijn het maagprobleem, doordat het de kringspier aan de maagingang versterkt. Brandend maagzuur en maagpijn verdwijnen na deze sessie, die het innerlijk herstelmechanisme van het lichaam activeert.

Je gezondheid gaat erop vooruit en in het hedendaagse drukke leven ga je weer beter functioneren en geniet je weer meer van een ontspannen bevredigende levensstijl.

LET OP: wanneer je protonpompremmers slikt, zoals omeprazol (wat zeer schadelijk kan zijn op de langetermijn), is het belangrijk dat je naast deze sessie een afbouwschema van enkele maanden gaat hanteren voor deze maagzuurremmers.

Download nu Middenrifbreuk Maagzuur reflux en geniet voortaan van een leven vrij van maagpijn.

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Middenrifbreuk Maagzuur reflux” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten