Om kunnen gaan met kanker

Wanneer je te maken krijgt met kanker, kan het aanvoelen of de grond plotseling onder je voeten wegslaat. Je kunt het gevoel krijgen dat je einde nadert, waardoor je in een mentale en emotionele verkramping terechtkomt.

Je wereld staat op zijn kop, en de tunnel lijkt alleen maar zwarter te worden. Hoe je ook zoekt, het licht lijkt onvindbaar.

Hoe kun je vanuit zulke gevoelens toch weer opkrabbelen?

Bedenk dat je houding en hoe je over dingen denkt is gekoppeld aan je verwachting en je ervaringen.

Als je altijd een positieve houding hebt, wil dat niet zeggen dat je altijd positieve ervaringen zult hebben, maar het heeft er wél invloed op.

Wanneer je een verwachting hebt over hoe je iets op een bepaalde manier zult ervaren, zal je onderbewustzijn alles in het werk stellen om deze verwachting te realiseren.

Een goed voorbeeld hiervan is dat de verwachting van een arts vaak overgedragen wordt op de patiënt. Als de arts een medicijn voorschrijft wat een placebo is, maar hij uit daarbij de verwachting dat dít medicijn verlichting zal geven, dan zal het onderbewustzijn van de patiënt hiermee aan de slag gaan.

Vanuit die verwachting kan het onderbewustzijn realiseren dat klachten verminderen of dat er zelfs algehele genezing optreedt. Niet omdat het gegeven middel werkzaam is, dat was immers een placebo, maar omdat de verwachting is gecreëerd dat het probleem hiermee wordt opgelost.

Dit principe wordt in de medische wereld veelvuldig gebruikt, zonder dat je het in de gaten hebt. Er worden veel medicijnen verkocht die in werkelijkheid placebo’s zijn, maar ze werken omdat de patiënten die ze innemen verwáchten dat ze werken!

Het tegenovergestelde gebeurt helaas ook maar al te vaak. Een arts die bij een diagnose zegt ‘we verwachten dat u nog zoveel weken/maanden/jaren te leven heeft’. Of ‘deze behandeling willen we proberen, maar het slagingspercentage is momenteel maar 20%’.

Het brein slaat dit allemaal op als ‘feit’ en vaststaande verwachting en je onderbewustzijn zal dus aan het werk gaan om die verwachting te laten uitkomen.

In dit soort gevallen is dat niet wat je wilt! Je wilt léven, maar zonder zich de werkelijke reikwijdte te realiseren kunnen artsen dus je doodvonnis meedelen.

Om hier iets tegenin te brengen zit je bewustzijn in de weg. Je kunt honderd keer denken ‘ik word beter’, maar als daar tegelijkertijd een gevoel, of zelfs een diepe angst, aan hangt van ‘ik ga dood’, dan gaat het niet werken.

Je zult het dus op een ander niveau moeten aanpakken dan in je bewuste denken. En daar komt deze sessie Om kunnen gaan met kanker zeer goed van pas.

Met Om kunnen gaan met kanker werk je ten eerste aan weer ontspannen worden. Elke keer dat je deze sessie luistert ervaar je een intens diepe ontspanning, die je lichaam en geest de rust geeft die zo nodig zijn om te kunnen herstellen.

Alleen deze ontspanning op zich is al een boost voor je immuunsysteem.

Dankzij deze sessie zie je weer licht aan het einde van de tunnel. Je merkt dat je na elke keer luisteren meer ontspannen bent en een positiever gevoel hebt. Je kijkt weer vooruit.

Van binnenuit sta je positief in het leven, en ook al heb je dagen dat je je minder goed voelt, je veert gemakkelijker weer terug naar een positieve houding en een optimistische verwachting voor de toekomst.

Download daarom nu Om kunnen gaan met kanker en sta weer positief en verwachtingsvol in het leven

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  39,99

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 1924
Categorieën:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest
Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Previous
Next

Wat is een Multiliminal

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.