Menu

Verminder het effect van glaucoom

Glaucoom werd vroeger ook wel ‘groene staar’ genoemd, een onjuiste benaming van deze aandoening. Het is een oogaandoening, waarbij schade aan de oogzenuw kan ontstaat, wat weer kan leiden tot (gedeeltelijke) uitval van het gezichtsveld, ook wel kokervisie genoemd.

Het grootste risico is een verhoogde druk in het oog, vandaar dat glaucoom vaak synoniem staat aan een verhoogde oogdruk. Wereldwijd wordt glaucoom gezien als één van de meest belangrijke oorzaken van slechtziendheid.

Schade aan oogzenuwen, dat veroorzaakt is door glaucoom, is blijvend. Mede daarom is het belangrijk om snel stappen te ondernemen. Een correcte behandeling kan verdere beschadiging van de oogzenuwen beperken of stoppen. Glaucoom komt vaak voor in beide ogen tegelijk, hoewel de ernst van de aandoening tussen beide ogen kan verschillen.

De hypnosesessie Verminder het effect van glaucoom verbetert het gezichtsvermogen aanzienlijk en helpt de oogdruk te verlagen tot normaal niveau. Je gezichtsveld vergroot en de druk in de ogen stabiliseert, waardoor de gezondheid van je ogen vooruit gaat!

Het zelfherstellende vermogen van lichaam en geest wordt geactiveerd door de sessie Verminder het effect van glaucoom, waarmee de drukbalans in de ogen genormaliseerd wordt. Je gaat beter zien en het gevaar dat glaucoom met zich meebrengt, vermindert. Daarnaast ontdek je met deze fantastische sessie welke enorme invloed je brein op je fysieke gestel heeft.

Download nu de sessie Verminder het effect van glaucoom en leef geruster en geniet weer van normaal zicht

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verminder het effect van glaucoom” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten