Menu

Angst voor zwangerschap

Ook al lijkt zwanger worden een leuke periode voor de vrouw. Er zijn andere vrouwen die een behoorlijke angst hebben om zwanger te worden. Ben jij ook bang om zwanger te worden?

Misschien heb je een angst ontwikkeld door angstaanjagende verhalen van vrouwen die een vreselijke bevalling hebben gehad. Mogelijk ben je in zo’n geval bang geworden om zwanger te worden en nog veel banger om te bevallen. Of is het zo dat je bang bent om zwanger te worden, omdat je denkt dat je geen goede moeder zult zijn?

Misschien praat je er niet over, omdat je denkt dat mensen dat stom zullen vinden. Weet dan dat angst eigenlijk een normaal verschijnsel is voor iets dat nieuw is en een mogelijk gevaar betekent. Vaak is het je veronderstellingsvermogen dat toekomstscenario’s kan creëren die soms zo echt lijken dat je er inderdaad bang van wordt.

De sessie Angst voor zwangerschap kan je helpen totaal andere gevoelens te krijgen, wanneer je denkt aan zwangerschap. Het kan helpen over je angst voor zwangerschap heen te komen.

Wanneer je naar deze sessie Angst voor zwangerschap luistert zul je naast een mentale, ook een fysieke verandering ervaren. Je zult leren om meer ontspannen te zijn, zoals je nog nooit ben geweest. Je gaat ervaren dat je over het algemeen veel kalmer bent gedurende de dag en je krijgt een betere kijk op de dingen in het leven. Daarnaast leer je je emoties te kanaliseren, in plaats van ze willoos te volgen.

En het belangrijkste dat de sessie Angst voor zwangerschap voor je doet is je een positief, zelfverzekerd gevoel te geven over een zwangerschap. Je zult merken dat je veel positiever en optimistischer wordt over het moederschap.

Download nu Angst voor zwangerschap en voel je prettig en zelfverzekerd bij de gedachte aan zwanger worden

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Angst voor zwangerschap” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten