Menu

Hou van je zwangere lichaam

Elke vrouw ondergaat in meerdere of mindere mate lichamelijke veranderingen tijdens de zwangerschap. Soms veranderen er dingen waaraan je niet aan had gedacht. Je wordt steeds dikker en omdat je baby snel groeit kun je zwangerschapsstriemen (striae) ontwikkelen.

Een ander verschijnsel bij zwangerschap kan zijn dat je voeten ook opzwellen of dat je last krijgt van haaruitval. En dan heb je natuurlijk mensen die opmerkingen maken over je zwangere lichaam, waarbij je je heel ongemakkelijk voelt.

Alles bij elkaar kan dit ervoor zorgen dat je je niet meer prettig voelt. Je gaat een hekel krijgen aan die extra kilo’s en je let meer op je rondingen en opgezwollen voeten. In sommige gevallen kan dit zelfs tot een depressie leiden wat natuurlijk niet goed is voor jou, noch voor je kind.
Herken je dit een beetje bij jezelf? Lees dan even verder, want er is een snelle en goede oplossing.

Je kunt deze sessie gebruiken om de conditie van je zwangere lichaam te bevorderen. De sessie Hou van je zwangere lichaam helpt je daarbij en het zorgt ervoor dat je een goed gevoel over jezelf en je zwangere lichaam krijgt. Je kunt hierdoor oprecht genieten van je zwangerschap.

Kritiek van anderen laat je na deze sessie koud, omdat het je niet meer raakt. Je laat ze maar lekker praten, want door je nieuwe sterke gevoel van eigenwaarde voel je je geweldig. Je bent veel meer ontspannen en je kunt je aandacht volledig richten op je zwangerschap.

Wanneer je regelmatig naar de sessie Hou van je zwangere lichaam luistert zul je meer liefde voor jezelf en je lichaam ontwikkelen en krijg je meer bewondering voor de veranderingen die plaatsvinden in je lichaam. Alle negatieve reacties en gedachten laat je achter je achter je en je voelt je goed en je bent één met jezelf en je nog ongeboren kind.

Je zult steeds meer waardering krijgen voor het wonder dat in je buik groeit en dat jouw lichaam dit mag dragen. Je wordt een zelfverzekerde mooie zwangere vrouw.

Download nu Hou van je zwangere lichaam en krijg meer waardering voor je lichaam die het wonder van je zwangerschap draagt

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hou van je zwangere lichaam” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten