Menu

Hulp bij onvruchtbaarheid

Als vrouw is het hartverscheurend als je graag een kindje wil maar het blijkt dat je onvruchtbaar bent. Het lijkt alsof overal waar je naar toe gaat je wordt herinnerd aan baby’s. Mensen met kinderen zijn voorzichtig om over baby’s te praten, wanneer je in de buurt bent.

Je voelt je neerslachtig, niet vrouw genoeg. Het lijkt als of je hebt gefaald. Je relatie lijdt er ook onder, want ook je seksleven zal er niet beter op worden. Als vrouw voel je je in een hoek gedrukt en wil je niet meer deelnemen aan de normale activiteiten van elke dag. Veel vrouwen zijn ook bang om een IVF-behandeling te ondergaan. Ze zijn bang dat het niet zal lukken of dat ze de vrucht kwijt zullen raken.

Wellicht is de oplossing voor jou dichterbij dan je denkt. Wist je dat de sessie Hulp bij onvruchtbaarheid je kan helpen om zwanger te worden?

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat hypnose het succes op zwangerschap kan verdubbelen (!) bij bijvoorbeeld een IVF-behandeling. Onderzoek in Israël heeft uitgewezen dat 28% van de vrouwen die niet zwanger konden worden dat wél werden, nadat ze onder hypnose geweest waren. Op deze manier werden veel vrouwen die eerst onvruchtbaar waren, toch moeder en genieten nu van hun eigen kinderen.

De sessie Hulp bij onvruchtbaarheid prepareert je lichaam voor een succesvolle zwangerschap. Daardoor zal je lichaam bij IVF een embryo beter accepteren. Maar ook zonder IVF zal deze hypnosesessie je kansen om zwanger te worden aanzienlijk vergroten.

Download nu Hulp bij onvruchtbaarheid en maximaliseer je kans om zwanger te worden

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hulp bij onvruchtbaarheid” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten