Menu

Hulp bij postnatale depressie

Een postnatale depressie, ook wel postpartum depressie genoemd, is een verschrikkelijke ervaring. Stel je voor dat je de bevalling hebt gehad en dat je daarna in een diep donker gat valt. Je voelt je maandenlang somber, prikkelbaar, bang en neerslachtig. Dit negatieve gevoel kan ontstaan na de geboorte van je baby, ongeacht of je je verheugde op de komst van je baby.

Een postnatale depressie begint over het algemeen niet direct na de bevalling, maar pas enkele weken of maanden daarna. De belangrijkste symptomen van een postnatale depressie zijn:

 • een depressieve stemming
 • niet kunnen genieten van je baby
 • stemmingswisselingen
 • verlies van eetlust
 • slapeloosheid
 • intense prikkelbaarheid en woede
 • vermoeidheid
 • hechtingsproblemen met de baby
 • gebrek aan levensvreugde

Vaak is er ook nog sprake van hevige schaamte- en schuldgevoelens, omdat je denkt dat deze negatieve gevoelens niet bij het moederschap horen. De symptomen van een postnatale depressie kunnen er uiteindelijk toe leiden dat je niet meer goed kunt of wilt zorgen voor je baby.

Met de sessie Hulp bij postnatale depressie kun je snel afkomen van je postnatale depressie. Je gaat je weer gelukkiger voelen met je moederschap en de zon gaat weer vanbinnen schijnen. Je zult weer kunnen genieten van je kindje en je krijgt je weer de controle op je stemmingswisselingen. Ook zul je merken dat je eetlust weer terugkomt en je kunt beter slapen.

Als je regelmatig naar Hulp bij postnatale depressie luistert zul je merken dat je levensvreugde weer terugkomt. Je zult meer ontspannen zijn, je schaamte of schuldgevoel verdwijnt en je krijgt meer energie.

Naast dat je je mentaal stukken beter gaat voelen, heeft deze sessie ook effect op je fysieke welzijn. Je lichaam gaat beter functioneren en je kunt je kind met meer liefde vasthouden. En dat is wat je baby zo hard nodig heeft.

De sessie Hulp bij postnatale depressie laat je snel afrekenen met negatieve gevoelens van het moederschap. Je wordt weer het zonnetje in huis samen met je kind en je voelt je weer echt gelukkig en blij. Het is een weldaad voor jou als moeder en voor het geluk van je kind.

Download nu Hulp bij postnatale depressie en krijg dat intense geluksgevoel terug, zodat je beter voor je kind kunt zorgen

 • Levertijd: 1-3 werkdagen
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hulp bij postnatale depressie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten