Menu

Omgaan met een miskraam

Als vrouw en aanstaande moeder krijg je een keiharde slag te verwerken als je na een periode van zwangerschap een miskraam krijgt. Niets is pijnlijker dan het verlies van je nog ongeboren baby.

De meeste vrouwen worden intens verdrietig, depressief, zonderen zich af en hebben geen connectie meer met de mensen om zich heen. En dat kan heel gevaarlijk zijn. Vaak heeft een vrouw ook een bepaald schuldgevoel ten aanzien van het verlies van haar baby. Ze stelt zich teveel vragen over wat ze mogelijk verkeerd heeft gedaan en blijft er maar over tobben.

Ze vergeet zichzelf, eet haast niet meer en verzorgt zichzelf niet meer goed. Desalniettemin gaat het leven wel verder en zal ze toch ook verder moeten. De grote vraag is natuurlijk hoe?

Gelukkig is er de sessie Omgaan met een miskraam, die je met dit vreselijke verlies kan helpen. De sessie zal je in eerste instantie helpen de ondraaglijke pijn die je hebt vanwege een miskraam te verwerken. De sessie zal je helpen je verdriet te leren verwerken. Het zal de emotionele lading die je meedraagt laten verdwijnen en het zal je helpen doorgaan in het leven.

Je zult snel merken dat je weer een beetje kunt ontspannen en de stress kan loslaten, ook al is het verdriet nog sterk. Je merkt dat je als mens beter om kunt gaan met het verdriet en verlies, zodat je echt een handvat krijgt dat je helpt er overheen te komen.

Ook ga je merken dat je belangrijke dingen in jezelf ontdekt, waarmee je jezelf kunt helen. Je zult meer van jezelf gaan houden en meer medeleven met jezelf hebben.

Na het luisteren naar Omgaan met een miskraam zul je gaan voelen wanneer je er klaar voor bent om de draad van je leven weer op te pakken en lief en zorgzaam te zijn voor jezelf en de mensen om je heen.

Download nu Omgaan met een miskraam en leer snel omgaan met een miskraam, zodat je je vlug weer beter voelt

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Omgaan met een miskraam” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten