Menu

Ontspannen bevallen

Tijdens het bevallen zegt men vaak tegen de aanstaande moeder om kalm te blijven. Maar niemand anders dan alleen zij weet wat ze op dat moment meemaakt en hoeveel pijn het kan doen.

Een bevalling is een hele gebeurtenis en voor de meesten ziet een bevalling eruit als een stel verpleegkundigen rond een bed met een schreeuwende vrouw. Ook kun je te maken krijgen met eventuele complicaties, zoals een acute keizersnede of heb je te maken met doctoren en kraamverpleegkundigen die arrogant en/of moe zijn.

Een bevalling kan zwaar en pijnlijk zijn. Altijd denkend aan het kind in je buik en of het wel gezond ter wereld komt. Sinds dat er mensen bestaan worden er kinderen geboren, anders waren wij niet hier. En tegenwoordig zijn er fantastische manieren om een bevalling aangenaam te maken, door middel van een speciale sessie.

Speciaal voor aanstaande moeders

De sessie Ontspannen bevallen is speciaal gemaakt voor aanstaande moeders. Het helpt je om de bevalling zo goed mogelijk en ontspannen door te komen. Met de sessie Ontspannen bevallen kun je je lichaam perfect voorbereiden op een aanstaande bevalling.

En zelfs als je tegen complicaties aanloopt helpt deze sessie je gebruik maken van de mogelijkheden die je lichaam je biedt. Het is een hele geruststelling om deze spannende periode zo goed mogelijk door te komen.

Ook zul je met Ontspannen bevallen minder pijn hebben, omdat je onderbewustzijn en lichaam geprogrammeerd worden om de pijn op te vangen. Wanneer je lichaam en geest er klaar voor zijn om te bevallen zul je merken dat de bevalling zelf snel op gang komt op een veilige manier.

Angst en zenuwen verminderen sterk door de weldadige werking van deze sessie, waardoor jouw bevalling een aangename ervaring wordt.

Download nu Ontspannen bevallen en geniet van een ontspannen en stressvrije bevalling

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ontspannen bevallen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten