Menu

Ontspannen borstvoeding geven

Borstvoeding is de beste voeding je als moeder aan je baby kunt geven. Met borstvoeding geef je jouw baby de beste start in het leven. Maar borstvoeding kan ook voor heel wat problemen zorgen. Zo kan het geven van borstvoeding je behoorlijk uitputten en kun je last krijgen van pijnlijke tepels. Door stress kan het ook gebeuren dat je onvoldoende melk produceert.

Een ander probleem is vaak dat je je niet rustig voelt, zeker als er andere kinderen in de buurt zijn die nou net op die momenten aandacht willen. Ook kan je hoofd een beetje vol zitten, wat ook weer invloed kan hebben op het geven van borstvoeding.

Natuurlijk wil je als goede moeder het beste voor je kind. En om dat te verkrijgen is het belangrijk dat jij als moeder lekker in je vel zit.

De speciale sessie Ontspannen borstvoeding geven is de juiste oplossing om een zekere positiviteit van binnenuit op te bouwen. Zoals je weet is borstvoeding de beste bescherming voor je baby in de eerste levensjaren. Je baby wordt sterker en groeit gezond op.

Ook heeft borstmelk de juiste ingrediënten voor een goede hersenontwikkeling. En wist je dat vrouwen die borstvoeding geven minder kans hebben op borstkanker, eierstokkanker en heupfracturen op latere leeftijd? Dus borstvoeding geven is goed voor kind én moeder, waardoor het een gezonde win/win situatie is voor jou en je baby.

De sessie Ontspannen borstvoeding geven zorgt ervoor dat je je heerlijk ontspannen voelt bij het geven van borstvoeding en dat je lichaam zich dusdanig instelt dat het ook fysiek plezierig wordt om borstvoeding te geven.

Download nu Ontspannen borstvoeding geven en geef je kind het beste dat er is.

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ontspannen borstvoeding geven” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten