Menu

Positieve zwangerschap

Het is belangrijk om te weten dat zwangere vrouwen te maken kunnen krijgen met stemmingswisselingen. En dat kan heel erg lastig zijn. Veel toekomstige moeders zullen op een bepaalde manier last hebben van stress en zorgen. Als deze stress ernstigere vormen aanneemt kan het negatieve gevolgen hebben voor jou en je kind.

Stress heeft een negatief effect op je bloeddruk en bloedstroom naar de baarmoeder. En dat kan resulteren in een zuurstoftekort voor je kind. Het spreekt voor zich dat zuurstofgebrek fatale gevolgen kan hebben voor je baby. Ook ontwikkel je bij stress het hormoon cortisol. Cortisol kan negatieve gevolgen hebben op de hersenontwikkeling van je kind.

Dit alles bij elkaar is op zijn zwakst gezegd ongezond voor jou en je kind. Er is echter een manier om ervoor te zorgen dat je een positieve, stressvrije zwangerschap hebt.

Deze 100% natuurlijke oplossing gaat je helpen om een positieve zwangerschap te krijgen. Met behulp van de sessie Positieve zwangerschap leer je je lichaam onder controle te krijgen en te reguleren. En daarmee kun je op een positieve manier je zwangerschap ondersteunen. Je gaat je hierdoor veel gelukkiger voelen en als jij gelukkig bent, dan voelt jouw baby in je buik zich ook gelukkig.

Je lichaam en geest ontspannen diep de hele dag. Deze innerlijke kalmte en ontspanning is goed voor je hart en longen. Naast dat dit goed is voor je kind en jezelf heeft het een positieve invloed op je immuunsysteem. Daardoor heeft deze sessie een geweldige en prachtig effect op je baby in de baarmoeder.

Ontspanning verhoogt de functionaliteit van je lichaam en geest en de sessie Positieve zwangerschap geeft je een geweldige boost, waardoor je een positiever gevoel krijgt over je zwangerschap.

Download nu Positieve zwangerschap en geniet van een positievere zwangerschap, wat goed is voor jou en je baby

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Positieve zwangerschap” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten