Menu

Snel zwanger worden

Veel vrouwen maken zich soms zorgen wanneer ze niet snel zwanger kunnen worden. Je druk maken over mogelijke onvruchtbaarheid, je gefrustreerd of zelfs depressief voelen kan daar een gevolg van zijn.

Misschien heb je last van schuldgevoelens of ligt er druk op je relatie, omdat je niet zwanger kunt worden. En dat terwijl je zo hard je best doet om zwanger te worden. En als klap op de vuurpijl zie je dan ook nog eens dat vriendinnen of andere vrouwen in je omgeving wél zwanger worden en jij niet. En voor zover jij weet is een gezond lichaam, vruchtbaar zijn en een goede partner hebben genoeg om zwanger te raken, maar is dat ook zo?

Natuurlijk is het vervelend als je zo hard je best doet om zwanger te worden en je merkt dat het niet zo gemakkelijk gaat als je had gedacht. Als logisch gevolg ga je je afvragen af wat er aan de hand is? Ligt het aan jou of ligt het aan je partner?

In dit geval kan de sessie Snel zwanger worden uitkomst bieden. Deze sessie spreekt je onderbewustzijn aan en je zult intens diep ontspannen, waardoor dit je een behoorlijke zet kan geven in de juiste richting van zwanger worden. Met behulp van deze sessie leer je niet alleen jezelf te kalmeren, je zult er ook de fysieke reproductieprocessen in je lichaam mee verbeteren.

De sessie Snel zwanger worden helpt je te focussen op datgene dat je nodig hebt om die innerlijke stress en spanning te minimaliseren. Je ontwikkelt meer rust en kalmte, waarmee je je lichaam en geest klaarstoomt om zwanger te worden. Wanneer je regelmatig naar deze sessie luistert zul je merken dat je snel rustiger wordt en je voelt je één met de natuur. Je wordt blij van alle mogelijkheden die zich voor je openbaren.

Je bent liever voor jezelf en je leeft meer met jezelf mee. De band die je hebt met je partner wordt dieper en steviger en je geniet met volle teugen van elk moment, terwijl je uitkijkt naar een rooskleurige toekomst, waarin je inderdaad de kans ziet om snel zwanger te worden.

Download nu Snel zwanger worden, waarmee je je kansen vergroot om die droom om zwanger te worden nu echt uit te laten komen

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Bekijk verlanglijstje
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Snel zwanger worden” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten