Menu

Verbind je met je ongeboren baby

Soms wordt tijdens de zwangerschap de aanstaande vader vergeten. Maar als aanstaande vader is het ook belangrijk een binding te ontwikkelen met je nog ongeboren kind.

Vaak wordt van de vader verwacht sterk en hulpvaardig te zijn tijdens de zwangerschap. Iedereen denkt aan begeleiding van de moeder, terwijl de vader er net zo dik inzit. Vaders zijn ook mensen en hebben het recht om een binding te kweken met het ongeboren kind.

Vaak zijn de vaders ook terughoudend of bang om zichzelf te betrekken bij het hele gebeuren of voelen zich te macho om deelgenoot te zijn van de zwangerschap. Daarbij speelt dat ze soms ook een beetje bang zijn om de buik aan te raken of tegen de ongeboren baby te praten. En dat terwijl het kleine cruciale dingen zijn die heel belangrijk zijn.

Onzekere aanstaande vaders die niet weten hoe zij zich moeten gedragen of opstellen tijdens de zwangerschap van hun partner, zullen zich met de hypnosesessie Verbind je met je ongeboren baby veel meer gaan verbinden met hun nog ongeboren kindje.

Speciaal voor aanstaande vaders

De sessie helpt je als aanstaande vader beter contact te krijgen met je ongeboren kind. Je zult hierdoor een sterke band opbouwen en je beleeft de hele zwangerschap beter. Stress verdwijnt en de druk op je schouders valt ook weg, waardoor je je veel beter kunt voorbereiden op de bevalling.

De sessie Verbind je met je ongeboren baby geeft je een stuk innerlijke rust en je kunt alles omtrent de zwangerschap en je ongeboren kindje beter en nuchterder bekijken.

Eén van de effecten van deze sessie is dat je geen moeite meer zult hebben om tegen die zwangere buik te praten of te voelen wanneer het in die buik beweegt.

Doordat je veel meer betrokken raakt bij de zwangerschap, ben je beter in staat om je partner door de bevalling heen te helpen en kun je vol trots je nieuwe kindje in de armen nemen.

Download nu Verbind je met je ongeboren baby en begin zo snel mogelijk een goed contact op te bouwen

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verbind je met je ongeboren baby” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten