Menu

Voorbereiding op een keizersnede

Als je zwanger bent en weet dat je een keizersnede zal moeten ondergaan, is de kans aanzienlijk dat je hier veel stress en zorgen door krijgt. Door de gedachte aan die keizersnede kunnen andere rare gedachten een loopje met je nemen.

Een keizersnede blijft hoe dan ook een operatie en voor je het weet gaan er in gedachten allerlei dingen mis. Mensen zijn namelijk heel goed in het bedenken van de ergste scenario’s.

Vervolgens maken deze gedachten je bang en weet je niet goed hoe je hiermee om moet gaan. En dat leidt vaak tot nog meer stress. En stress hebben is een slechte zaak voor jou en voor je ongeboren kindje.

Pieker je erover of alles wel goed zal gaan? Maak je je zorgen dat als er iets verkeerd gaat je je kind mogelijk verliest? Of zit je te denken aan het litteken dat je over zal houden wanneer het eenmaal is afgelopen? Ook kan het zijn dat je je afvraagt of je het jezelf kunt vergeven als er iets misgaat?

En hoe erg zul je je schamen voor je partner als er iets gebeurt?

Al met al zijn er heel veel negatieve gedachten die in je hoofd rond kunnen spoken. Maar het hoeft niet zo te zijn.

Er is een methode om eenvoudig en snel van je angst voor een keizersnede af te komen door te luisteren naar de sessie Voorbereiding op een keizersnede. De sessie helpt je erin te berusten, waarna je een mentale omschakeling maakt.

Je zult hierdoor merken dat de keizersnede op zich veel minder spannend is dan je op voorhand dacht en bovendien verkort je jouw hersteltijd erna. Met de sessie Voorbereiding op een keizersnede bereid je je geest en lichaam perfect voor op die keizersnede.

Je gaat je door deze sessie een stuk rustiger voelen en je krijgt de kracht om negatieve gedachten meteen weg te sturen, zodat ze geen bezit meer van je kunnen nemen.

Verder helpt de sessie Voorbereiding op een keizersnede je goed voor te bereiden op de grote dag zelf dat de bevalling plaats zal vinden. Je gaat vol zelfvertrouwen deze dag tegemoet, wetende dat je later die dag een trotse moeder zult zijn. Je kunt niet wachten om je baby vast te houden.

Download nu Voorbereiding op een keizersnede en ga zelfverzekerd en kalm je bevalling tegemoet

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Voorbereiding op een keizersnede” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten