Menu

Zwangerschap na een miskraam

Verdriet na een miskraam is vreselijk en pijnlijk. Het is ook een uitdaging om na een miskraam weer opnieuw zwanger te worden. Ook al ben je zwanger van een tweede, dan zal de pijn en het gemis toch niet zomaar verdwijnen.

Je zult moeite hebben om de felicitaties van je nieuwe zwangerschap in ontvangst te nemen, omdat je je hoogstwaarschijnlijk nog steeds verdrietig voelt om het verlies van de vorige. Mogelijk ga je ervan uit dat de komst van de nieuwe baby niet de leegte zal invullen die de vorige heeft achtergelaten.

Naast je geluk van een nieuwe zwangerschap blijft het verdriet van de miskraam je als een schaduw achtervolgen. Ook kan het zijn dat je je schuldig voelt als je gelukkig bent, alsof je verraad pleegt op je vorige baby die je hebt verloren. Al met al is het heel gemakkelijk om in deze situatie in een neerwaartse spiraal terecht te komen, ondanks dat je weer zwanger bent.

Het spreekt voor zich dat dit alles bij elkaar niet goed is voor de baby die je nu in je draagt en zeker ook niet voor jezelf. De emoties van blijdschap enerzijds en het verdriet anderzijds maken dat je lichamelijk en geestelijk behoorlijk uitgeput kunt raken.

De sessie Zwangerschap na een miskraam kan je helpen door deze vervelende periode heen te komen. Je leert jezelf ervan bewust te maken dat het niet goed is om je zorgen te maken over je nieuwe zwangerschap. Je gedachten zullen in positieve zin veranderen, zodat de nare herinneringen langzaam vervagen en de positieve gedachten niet meer overschaduwen.

De sessie Zwangerschap na een miskraam brengt je in een diepe staat van ontspanning, waardoor je je al snel een stuk beter voelt. Je ontwikkelt door deze sessie meer begrip voor jezelf, waarmee je de weg vrijmaakt om meer liefde te kunnen geven aan de nieuwe baby in je buik.

Schuldgevoelens ebben weg en kunt weer echt genieten van deze nieuwe zwangerschap. En dat is wat dit kindje ook verdient.

Je gaat steeds meer uitkijken naar de dag dat je dit kindje ter wereld zal brengen. De positieve gevoelens en rust die je met deze sessie krijgt zullen goed zijn voor je lichaam en geest en nog meer voor de nieuwe baby in je buik.

Download nu Zwangerschap na een miskraam en leer oprecht en volop te genieten van een nieuwe zwangerschap na een miskraam

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Bekijk verlanglijstje
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zwangerschap na een miskraam” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten