Menu

Verbeter de bloeddoorstroming

Wanneer de bloeddoorstroming minder goed is, ook wel Perifeer Arterieel Vaatlijden (PAV) genoemd, kan dit leiden tot verschillende klachten zoals pijn, koude voeten, het verdwijnen van de onderhuidse vetlaag in de benen, het verdwijnen van haargroei op je voeten en tenen, verdikking van je teennagels (kalknagels) en/of een langzamere groei van de nagels.

PAV is een aandoening van de slagaders in de benen en soms de armen, en wordt veroorzaakt door de afzetting van plaques in de wand van de slagader en van verharding van de wand van de slagaderen. Dit laatste noemen we ook wel Atherosclerose (slagaderverkalking) en kan leiden tot vernauwing of totale afsluiting van de slagader, wat zeer ernstige gevolgen kan hebben.

De sessie Verbeter de bloeddoorstroming activeert het deel in het onderbewustzijn dat verantwoordelijk is voor het lichamelijk zelf herstellend vermogen. Je lichaam is perfect in staat om opruimwerkzaamheden in het lichaam en de (slag)aderen te verrichten en zal onder regie van het onderbewustzijn ervoor zorgen dat de aderen en slagaderen schoner worden.

Hierdoor zal de bloeddoorstroming verbeteren en zullen klachten verminderen. De sessie Verbeter de bloeddoorstroming is een 100% veilige en aangename manier om op een positieve en volstrekt gezonde manier je levenskwaliteit te verbeteren.

Download nu Verbeter de bloeddoorstroming en geniet van een pijnvrij en gezonder leven

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verbeter de bloeddoorstroming” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten