Nachtsessies!

Als innovatief bedrijf luisteren we graag naar onze cliënten. Regelmatig krijgen we reacties van mensen die het moeilijk vinden om op geregelde tijden een uur vrij te maken om zonder interrupties te kunnen luisteren naar een hypnosesessie.
Om vaker dan één keer een sessie te beluisteren is voor sommigen al helemaal teveel gevraagd. Drukke werkzaamheden, gezinsleven, sociale verplichtingen, er zijn duizend-en-één redenen te bedenken waarom het met het ontspannen naar een sessie luisteren maar niet wil lukken.
Om die groep tegemoet te komen heeft Trancewerk iets nieuws ontwikkeld, zodat ook deze mensen met weinig tot geen tijd overdag tóch profijt kunnen trekken van onze krachtige hypnosesessies: de nachtsessie.

Waar halen we de tijd vandaan?

Door het succes van onze ‘binaurale dagsessies’ bleek dat er een behoefte is aan meerdere manieren om je onderbewuste denkpatronen en gedragingen te verbeteren.

Met de binaurale sessies kan dit helemaal zonder hypnose. Toch missen velen het ontspannende effect van de hypnosesessie als ze alléén de binaurale dagsessie beluisteren.
Maar dan komt het tijdsaspect weer om de hoek… een hypnosesessie vraagt nu eenmaal om absolute rust.

Het idee

Omdat we altijd blijven nadenken hoe we mensen kunnen helpen op zoveel mogelijk manieren, kwamen we op het idee om de tijd die toch al gebruikt wordt om te ontspannen hiervoor te gebruiken. Namelijk de tijd die we slapend doorbrengen.
Ook als je slaapt heeft hypnose nog steeds effect en gaat het onderbewuste ‘veranderwerk’ gewoon door. Dit weten we uit eigen ervaring en veel van onze cliënten zullen dit beamen.
Dus waarom niet doelbewust gebruik maken van deze tijd? Gemiddeld genomen slapen we toch zo’n 6 tot 8 uur per nacht, tijd die we op geen enkele andere manier benutten.

Wat is een ‘nachtsessie’ en wat kun je ermee?

Dit heeft geresulteerd in een nieuw product, de ‘Nachtsessies’. Dit kun je heel letterlijk opvatten, het zijn sessies die je ‘s nachts opzet als je gaat slapen.
Ze beginnen met een normale introductie en inductie (het onder hypnose brengen), daarna wordt de eigenlijke sessie, waarin het veranderwerk gedaan wordt, acht tot tien keer herhaald.
Normaal gesproken komt er na de sessie een ‘deductie’, het uit hypnose halen, maar die blijft bij de nachtsessie achterwege. Het gevolg is dat je vanuit de trance (die tóch al erg op slapen lijkt) heerlijk verder slaapt, waarna je ‘s morgens weer gewoon wakker wordt, op de normale tijd uit jezelf of van de wekker.

De voordelen

De voordelen van de nachtsessies: het kost je geen extra tijd meer overdag. In slechts één enkele nacht krijg je de sessie al acht tot tien keer te horen, zodat het effect ervan nóg sneller en dieper merkbaar is. En dat alles terwijl je er niets van merkt, omdat je diep slaapt.

Kun je een nachtsessie gebruiken zonder hypnosesessie?

Met een nachtsessie zonder hypnosesessie kun je uitstekende resultaten behalen, aangezien het eigenlijk een aangepaste variant op de hypnosesessie is.

Toch hebben een aantal van onze testers aangegeven dat ze het wel prettig vonden om ook af en toe de gewone hypnosesessie overdag te doen, zeker als je net met de sessie begint.

Het is echter niet noodzakelijk. Ook met alleen de nachtsessies worden goede resultaten behaald.

Hoe gebruik ik een nachtsessie in de praktijk?

Een nachtsessie duurt veel langer dan een gewone hypnosesessie, dus je zet deze echt alleen maar op als je gaat slapen. De sessie helpt je in een fijne diepe slaap vallen.

De sessie gaat daarbij gewoon door en wordt meerdere keren herhaald, net zolang tot de MP3 klaar is. Hoe lang een nachtsessie precies duurt is niet precies te zeggen, omdat de verschillende sessies qua tijdsduur nogal kunnen afwijken.
De afspeeltijd ligt gemiddeld tussen de 4 en 6 uur. Lang genoeg dus om gewoon een nacht te slapen en je slaaptijd optimaal te benutten.
Afhankelijk van je situatie, of je alleen slaapt of samen met een partner, of je allebei aan een bepaald iets wilt werken of dat je een sessie alleen voor jezelf wilt beluisteren, kun je ervoor kiezen om de nachtsessies met oordopjes te beluisteren of via de speakers van een stereoset.
In het laatste geval zet je deze net hard genoeg dat je het nog kunt horen als je letterlijk op één oor ligt, zodat je niet geforceerd op je rug hoeft te blijven liggen.
Als je bijvoorbeeld doordat je je omdraait een woord of een paar woorden niet helemaal goed hoort of verstaat is geen enkel probleem omdat de introductie geen veranderingen aanbrengen in je onderbewustzijn en de daadwerkelijke sessie meerdere keren herhaald wordt, zodat je onderbewustzijn alles echt wel mee krijgt.

Je gebruikt je slaaptijd DUBBEL!

Op deze manier gebruik je dus de tijd die je volledig ontspannen in je bed ligt te slapen dubbel en door de hypnotische inductie aan het begin van de sessie zul je al veel meer ontspannen aan je slaap beginnen.

Hoewel de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het in het begin mogelijk wennen kan zijn om te gaan slapen terwijl er ‘tegen je’ gepraat wordt, is het wel belangrijk te weten dat de kwaliteit van je nachtrust gewoon intact blijft en zelfs kan verbeteren, vanwege de krachtige slaapinstructies die je krijgt.

5 1 stem
Beoordeel dit
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

0 Comments
Inline Reacties
Alle reacties zien

Diabetes genezen

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.