Wat zeggen onze klanten

Wat zeggen onze klanten?

Klik hier om zelf een review te plaatsen!

Regelmatig ontvangen wij berichten van mensen die met succes een of meerdere problemen met behulp van onze sessies opgelost hebben. Sommige berichten plaatsen wij na toestemming hier op de website. De berichten zijn 100% gegarandeerd authentiek en één-op-één overgenomen (inclusief tikfouten). Vanwege privacy-redenen publiceren wij alleen de voornaam bij elke review.

game-changer

Ik heb de hypnose sessie ‘Wordt een geld magneet’ gedaan en ik moet zeggen, wat een verbetering! Mijn financiele situatie was echt een puinhoop voor ik deze sessie deed. Ik was altijd knap bij kas en maakte me altijd zorgen over geld. Maar na deze sessie is alles veranderd. Ik voel me veel zelfverzekerder als het gaat om geld en ben veel meer open voor nieuwe mogelijkheden om geld te verdienen. Het is geweldig! Ik heb een betere baan gekregen en kan meer geld besparen. Mijn financiele situatie is echt verbeterd sinds ik deze sessie heb gedaan. Ik kan iedereen aanraden om deze sessie te doen als je problemen hebt met je geld mindset. Het is echt een game-changer en ik ben zo blij dat ik het heb gedaan. Dank je wel voor deze geweldige ervaring!

Marco

Bizarre ervaring!!

Gisterenavond vlak voor het slapen, voor het eerst een hypnose sessie gedaan van ontmoet je dubbelganger in een parallel universum. Bizar!!! Ik heb gewoon een ruimtereis gemaakt en het ging zo makkelijk. Mooie ervaring en dat terwijl je gewoon op bed ligt. Ik ga dit vaker doen.
Dankjewel Michel.
????

Amber

Manifesteren doe je zo

Beste Michel,

Enige jaren geleden bestelde ik deze cursus. Toentertijd woonde ik in Thailand en ik wilde weer terug naar Nederland, waar ik een woning wilde huren in Zutphen, met name in de binnenstad. Volgens sommigen was dat bijna een onmogelijkheid.

Niemand vertelde ik van mijn hypnose sessies. Binnen enige maanden tijd woonde ik in Zutphen, in de binnenstad en na volle tevredenheid.

Momenteel ben ik weer bezig iets te manifesteren en hoewel enige strubbelingen zich voordeden, lijkt het er op dat ik binnenkort aan de slag kan met waar ik bezig ben te manifesteren.

Deze cursus is van harte aan te bevelen.

Vriendelijke groet,
George.

George

Ik was enorm sceptisch

Ik heb een aantal sessies aangeschaft en ik kan u vertellen dat Michel enorm goed is en ik zou dan ook absoluut geen ander hypno therapeut willen hebben dan alléén Michel. Ik vond het nodig om de mensen te laten weten dat michel echt een top hypno therapeut is, zodoende nu even mijn reactie te willen delen.

Ik was enorm sceptisch over deze verschillende hypno therapieën en geloofde er eigenlijk helemaal niet van. O.a de hypnose sessie: word een geldmagneet. Je zou denken dat het onzin is, en dit gewoon niet zal werken. Ik weet niet hoe michel dit voor mekaar krijgt en al sla je me dood, het geld kwam van alle kanten naar mij toe!

Na de ' geldmagneet ' sessie te hebben uitgevoerd, kwamen er veel meer klanten naar mij toe, op bijvoorbeeld markplaats, dan dat ik de sessie niet zou uitvoeren. Dit is zo bizar, ik heb er geen woorden voor! ( heeft dit te maken met de wet van de aantrekkingskracht zoals het boek: the secret? ) Je zou denken dat het alleen in je hoofd afspeelt maar dat is dus absoluut niet het geval gezien kopers namelijk geen hypnose sessies hebben uitgevoerd.

Michel heeft me niet alleen met de sessie 'geldmagneet' enorm geholpen maar ook met de sessie: ESP, ontwikkel buitenzintuigelijk waarnemingsvermogen. Dit is natuurlijk geen alledaags onderwerp, en moeilijk te bevatten voor velen, maar toch wilde ik meer weten dan alleen het fysieke wereld. De 1e sessie werkte als een bom! Ik heb maar 1 sessie hoeven doen en nu ongeveer 1 jaar verder heeft dit nog steeds zeer positief impact op mijn leven!

Ik heb contact kunnen maken met de stoffelijk wereld, o.a mijn overleden vader. Ook kan ik met het blote oor de zogenoemde geestenwereld horen. Zien en voelen is dan ook het geval! Ook hier zou je denken dat het alleen in je hoofd afspeelt en dat je gewoon knetter gek bent, maar ook michel kan het bewijzen dat het absoluut niet het geval is!

Ik kan bijvoorbeeld namen weten van overledenen van mensen die ik totaal niet ken! Ik kan bijvoorbeeld ook weten waar iemand vandaan komt, wat diegene in het alledaagse leven doet zoals werk, en wat voor problematieken deze mensen nu begaan. Dit is zo bizar, Michel is zo goed, ik heb er eigenlijk geen woorden voor!

De gratis sessie 'diepe ontspanning' helpt je ook om ook daadwerkelijk niet gespannen in het leven te staan! Ook beluister ik bijvoorbeeld eerst de sessie: diepe ontspanning, vervolgens de sessie die ik wil uitvoeren. Deze sessie "diepe ontspanning' helpt mij ook om op een ontspannende manier de andere sessies aan te gaan zodat deze sessies beter zal aanslaan.

Recent heb ik de sessie: contact met je gids aangeschaft en ik ben erg benieuwd hoe deze sessie op mijn leven zal uitpakken. Michel, ik ben uw vaste klant! Reken daar maar op! En voor de mensen die een hypnose sessie willen uitproberen heb ik voor u alleen maar vier woorden: niet denken, gewoon doen! U zal vanzelf zien dat Michel een topper is en dit daadwerkelijk alleen maar positief voor u kan uitpakken.

Yolandi Malida Megan

Fijne sessies

Ik heb al heel wat sessies besteld bij Trancewerk. Het voeld goed en het is goed.

Elke nacht de sessie superzelfvertrouwen, en de multiliminals zijn een half uur, maar zeer krachtig.

Het downloaden lukt niet altijd op de ipad, dus vraag ik Michel om het via WeTransfer te versturen. Dat gaat ook altijd goed, totdat mijn sessies werden verwijderd door een fout van mij.

Dan is daar weer Michel die alles opnieuw verstuurd. Kompleet met verbeteringen.

Dat is een klantvriendelijkheid waar ik blij van word.

Ik heb heel veel aan deze sessies, kijk positiever tegen mezelf aan en sta sterker in het leven.

Dank je wel Michel voor je hulp.

Luus

Hypnose is tot nu toe de sterkste methode om blijvend resultaat te ervaren

Ik heb al vele sessies gekocht bij Michel en gebruik ze echt regelmatig! Voordat ik ga slapen vind ik het heerlijk om een hypnose sessie te doen.

Om er een paar te benoemen> Master Your Mind, de virtuele maagband, vrij van allergieën, immuunsysteem Boost, Voel je gelukkig, ESP, Vergroot je geluk, Manifesteren doe je zo! En nog veel meer!

Hypnose is tot nu toe de sterkste methode om blijvend resultaat te ervaren.

Vandaag voor het eerst een binaurale sessie gedaan, dat is even wennen maar wel erg handig en dat terwijl ik gewoon online aan het werk ben.

Michel, helemaal geweldig wat jij allemaal aan biedt. En je staat altijd meteen voor mij klaar, als ik met vragen zit. Heel erg fijn!

Ik raad je absoluut aan.
Liefs van een tevreden klant.

Farisa

Prachtige ervaring rijker

In een woord geweldig deze geleide meditatie, het werkt zo goed ben dan ook zeer tevreden. Die andere die ik van je heb gehad is ook goed, precies zo leef ik al mijn hele leven ik probeer alles positief in te zien. Ben eigenlijk nooit negatief geweest, wel voel ik het negatieve van andere mensen. Nu weet ik ook hoe ik dat op moet lossen.
Groetjes,
Ger Romeijn


De eerste paar weken van onze verjonging

Ha Michel,
Het liefst zou ik onze ervaring delen op je website over een half jaar, want het gaat natuurlijk om de lange termijn. Maar we kunnen al wel iets zeggen over de eerste paar weken van onze verjonging.
Ten eerste is het heel erg fijn om deze sessies samen met mijn partner te doen want we praten er heel veel over, het zit constant in onze gedachte en we denken allebei dat we de eerste subtiele veranderingen zien en voelen. Maar het allerleukste is dat we er zo blij van worden. Voor de eerste sessie hadden we het idee dat ons leven over twintig jaar bijna over zou zijn, nu zijn we in de volle overtuiging dat we allebei 120 worden zonder problemen. Dat betekent dat we op de helft van ons leven zijn. Behalve dat we op dit moment ons huis aan het bouwen zijn op een remote tropisch eiland kunnen we dus nog plannen maken om veel meer te bouwen en maken op ons landje. En het idee dat we tot ons 120 ste nog op en neer lopen op ons eigen stukje grond, en nog steeds groenten en fruit kweken geeft ons een enorme kick.
Michel we zijn je erg dankbaar voor alle moeite die je gedaan hebt om de sessies bij ons te krijgen en we houden je op de hoogte als we opzienbarende dingen mee maken, want dat gaat zeker gebeuren.
We zijn nu in Suva (de hoofdstad van Fiji)en hebben internet dat sneller is dan we ooit hebben gezien dus hebben we je laatste gratis sessie binnen gehaald, bedankt.
Hans & Dory


Vluchtstrook

Ik zit met een hoop stress door kanker en de bijkomende toestanden als het vinden van de juiste behandelingen/vergoedingen enz.
Ik gebruik de Trancewerk hypnose/meditaties als een soort vluchtstrook om de dagelijkse shit een plaats te geven. Aanvankelijk viel ik bijna meteen in slaap, maar nu neem ik de teksten bewuster op.


heerlijk om te doen

Eindelijk een geleide meditatie met een stem zegt die ik wakker moet blijven, zonder dat mijn gedachtes afdwalen en daarna in slaap val.


beDankt voor deze fijne kennismaking

dank voor al het boeiende informatieve dat ik mocht ontvangen
momenteel hou ik vooral (de meeste ken ik eigenlijk wel) van de Tips die gegeven worden
niet echt een periode nu om mij verder in Hypnose te verdiepen !toch beDankt voor deze fijne kennismaking ! lieve groet ANAÏN


Vanaf de eerste sessie heb ik mijn eetlust terug

Hallo Michel,
Ik heb de sessie chakrahealing uitgezocht omdat mij verteld was dat mijn energiebaan geblokkeerd is, als het ware 180 gr. gedraaid.
Sinds 3 weken doe ik ongeveer 3 x per week deze sessie.
Iedere keer heb ik nadien meer energie en vanaf de eerste sessie heb ik mijn eetlust terug.
De gekregen energie kan ik nog niet lang vasthouden maar ik hoop dat dit steeds beter zal gaan.
Ook is de chronische pijn nog niet minder maar met wat meer energie ben ik al heel blij.
vriendelijke groet,
Tineke


Veel meer rust in m'n hoofd

In de afgelopen jaren heb ik best veel meegemaakt. Daarom ging het vorig jaar ineens fout met me (paniek en angst). Dit voelde ik eigenlijk al langer aankomen, maar door o.a. mantelzorg bleef ik overbelast. Ik heb de sessies PTSS en stress/burn-out gekocht. En ik moet zeggen dat ik nu meer rust in m'n hoofd en lijf heb. Dit merk ik ook, omdat ik voordien vaak 'vast zat' met m'n ademhaling. Dit gaat nu een stuk beter! Dat is heel fijn, want 'benauwdheid' is vervelend en eng. Ik ben er nog niet, maar dat is het voordeel van deze online sessies: je kunt ze vaker herhalen, waardoor je volgens mij een beter resultaat behaalt. Tevens een compliment aan Michel voor zijn duidelijke uitspraak en prettige stem!

Annet

Voor het eerst sinds 15 jaar is het stil in mijn hoofd

Ik heb een paar dagen geleden het programma tegen Tinnitus gedownload, ik heb de hypnose sessie nu 4 keer afgespeeld en voor het eerst sinds 15 jaar is het stil in mijn hoofd. Geweldig!! Ik hoop dat dit effect blijft maar ben erg bemoedigd!

Henk

Heerlijke ontspanning

Ik moest heel erg wennen aan mijn gevoel wat ik hierbij had toen ik de sessie voor het eerst deed. Ik ervaarde zoveel rust, zo mooi en ik begon zomaar te huilen na afloop. Altijd dat gejaagd, En de eerste zondag na de sessie voelde ik mij nog steeds emotioneel. Gaat vanzelf over. Ook een tegen suikerverslaving gedaan en dat was niet te geloven, mijn man had engelse drop en ik werd, eerlijk waar, misselijk toen ik ze zag. Groetjes

Zomaar

Een mooie manier om kennis te maken met trancewerk.

Een paar weken terug heb ik me aangemeld voor de gratis sessie Diepteontspanning. Ik heb de sessie inmiddels een aantal keren beluisterd en ben tot dusver positief over wat het met me doet. Je moet er wel tijd voor vrijmaken. Dat kam soms wat lastig zijn. Het is echter wel de moeite waard om te ervaren wat er tijdens een hypnose met je gebeurt. Een mooie manier om kennis te maken met trancewerk.

Elien

Ik ben helemaal blij met deze verandering.

Ik liep tegen problemen op op mijn werk omdat ik vaak zei dat ik werkzaamheden zou doen en het dan pas op het laatste moment deed en het vaak niet af was. Ik probeerde wel eerder te beginnen maar het lukte gewoon niet. Ik kreeg vaak het verwijt dat ik prioriteiten moest stellen maar dat hielp niet. Deze sessie heeft dat veranderd. Ik begin nu meteen aan opdrachten en heb ze nu vaak ruimschoots voor deadlines af. Ik ben helemaal blij met deze verandering.

Marieke

Ze zijn allemaal verbaasd en positief verrast.

Mijn vriendin klaagde vaak dat ik altijd dingen tot op het laatste moment liet liggen en dat was ik zo zat. Ik was het zat dat ik vaak dingen liet liggen en ik was het gezeur daarover ook zat. Deze sessie heeft me enorm geholpen want op de een of andere manier doe ik iets veel sneller zodra het gedaan moet worden. Mijn vriendin en collega’s valt het ook op. Ze zijn allemaal verbaasd en positief verrast.

Peter

Ik moet zeggen dat het fantastisch werkt!

Ik werk nu sinds een week of 2 met de sessies om gewicht te verliezen en moet zeggen dat het fantastisch werkt! Mijn eetpatroon is volledig veranderd en Belgisch bier interesseert me niet meer, netzomin als koekjes of honingdrop. het gewicht vliegt er niet af, maar het gaat de goede kant op met mijn eetgewoontes en dat vind ik eerlijk gezegd veel belangrijker.

Annemieke

Ik zeg al dagen tegen mezelf dat ik helemaal de controle over mijn blaas heb en hoera!

Hallo Michel,
Haha, ik zeg al dagen tegen mezelf dat ik helemaal de controle over mijn blaas heb en hoera! Ik heb al een langer stuk gefietst en ook al per fiets de boodschappen kunnen doen zonder problemen! Geweldig zoals deze sessies zo snel werken. Ik ga voorlopig nog wel door met de sessies beluisteren om het echt helemaal en langdurig onder controle te houden.
Hartelijke groet,
****** (op verzoek anoniem)

Anoniem

Terug zin.

Gisteren mailden ik Michel met een persoonlijk probleem.
Ik kreeg een hele fijne mail terug met twee sessie voorstellen, de ene ‘Stop zelfsabotage" en de ander scoor je droombaan.
Ik was een beetje sceptisch, ‘Stop zelfsabotage' kost 49,99 euro, wat ik toch heel veel geld vind. Maar ik bestelden het toch.
Nu na twee keer te hebben geluisterd, merk ik al een verschil in mijn gedachten, ze zijn positiever geworden en ik zie terug mogelijkheden die ik eerst helemaal niet meer zag. Meer zelf ik heb terug zin om te solliciteren.
Scoor je droombaan heb ik nog niet besteld maar ik ga het zeker in de toekomst bestellen.
Hypnose vind ik een hele fijne super ontspannend staat.
Met vriendelijke groeten
Sam

Sam

Super Mooie & Relexde Ervaringen. Met Gratis Hypnose Diepeontspanning

Beste Michel.
Ik heb gister jouwn gratis hypnosessie diepeontspanning geluisterd. Wat mooi dat als mensen zich aanmelden op de nieuwsbrief. Ze ook gelijk een gratis hypnosessie er bij krijgen.
Ik moet zeggen dat het een heerlijke en prachtige mooie ervaring was. En dat ik heel diep in ontspanning kwam. En ik moet zeggen de sessie was van hele hoge kwaliteit. En geeft heel veel innerlijke ontspanning en rust. Het voelde echt Super.
Ook heb ik deze week de hypnosessie tegen rug pijn gekocht naar jouwn persoonlijk advies via de mail. En die vond ik ook heel mooi. Ik heb al heel lang rug en nek klachten maar weet zeker dat dit hier bij goed kan helpen. Vooral het stukje van je eigen pijn centrum beinvloeden vond ik super mooi.
Heel erg bedankt voor de mooie ervaringen. En je persoonlijke advies bij het kiezen van de goede sessie tegen rug en nek pijn.
Groeten Roger

Roger

Ook al eens de stoppen met roken sessies gekocht en ben erg tevreden.

Hoi Michel,
Ik heb ze nu alle drie gekocht 🙂 voor mijn vriendin.
Ook al eens de stoppen met roken sessies gekocht en ben erg tevreden.
Goed dat je af en toe kortings acties hebt, ik ben zelf afgestudeerd hypnotherapeut en weet ook wel dat het veel waard is maar 10 euro vind ik makkelijker te beslissen dan 50 euro (zeker als je het niet kent).
Mooi dus dat ik ze nu heb kunnen aanschaffen tegen een vriendelijke prijs waarvoor dank!
Met vriendelijke groet,
Yori

Yori

Ik vind het super de super!!!!

Beste Michel,
Ik heb nu drie weken geen druppeltje wijn meer gedronken en heb de sessie "alcoholverslaving" slechts drie keer gedaan. Ik vind het super de super!!!! Ik gebruik nu meerdere sessies door elkaar (n.a.v. jouw vorige mail) en dat bevalt me uitstekend.
Bedankt voor het mooie werk dat je doet!
Liefs van Diedo.

Diedo

Ik weet niet hoe je het doet maar jouw trancewerksessies werken wonderbaarlijk.

Beste Michel,
Ik weet niet hoe je het doet maar jouw trancewerksessies werken wonderbaarlijk. Ik heb in mijn kind en jeugdjaren met heel veel pijnlijke zaken in aanraking gekomen. De afgelopen 20 jaar is voor mij een groei en bloeiproces geweest om zaken te verwerken.
Ongeveer 1,5 jaar geleden kwam ik in aanraking met jouw trancewerksessies. Ik begon toen met geluk en geldcreatie. Ik kan je zeggen dat het mij veel geluk heeft gebracht. Echter, de sessies konden niet 100 procent doorgang vinden omdat ik nog met een aantal zaken onverwerkte zaken zat die ik in de afgelopen maanden stukje bij beetje heb opgelost.
En toen kwam ik in de afgelopen week de sessies "leer van jezelf houden" en "terug naar de kern" tegen. Nou, het was alsof alles in mijn wereld werd omgedraaid. Alles voelt anders en ik krijg spontaan van alle kanten van alles aangereikt om mezelf te helen en te genezen. Zoveel invloed hebben jouw sessies op mijn leven.
Langs deze weg wil ik je heel hartelijk danken. Ik vind het super, super geweldig wat je doet om mensen te helpen. Ik krijg tranen in mijn ogen als ik begin te voelen dat ik steeds meer van mezelf mag en kan houden en dat ik steeds meer in mijn eigen kracht kom te staan.
Ik wens je ongelooflijk veel liefde en succes toe met de ontwikkeling van jouw trancesessies.
Met een warme groet,
Diedo

Diedo

Het juiste op het juiste moment om tegen te komen.

Het juiste op het juiste moment om tegen te komen.. In dit geval bewustwording van het fysieke lichaam.. En in dit geval de juiste korting op het juiste moment..

Roel

... wat ik eigenlijk al jaren terug had moeten hebben.

Michel,

ik heb diverse sessies gedownlaod en doe ze regelmatig, b v manifesteren doe je zo, heel fijn en effektief vindt ik die sessie, maar kan die tijd die je nodig hebt om op dat onder bewustzijn nivo te komen niet ingekort worden? als ik de sessie start ga ik bijuna vanaf het begin naar onder diep en dieper,zo doende mijn vraag,ik heb nooit met hypnose gewerkt,maar dit bevalt mij zeer goed,ik weet er verder niks van,daarom zijn je video berichten zo goed voor mij,ze leveren begrip op voor iets wat ik eigenlijk al jaren terug had moeten hebben.

groeten matheu

Ik ben door de hele lijn bijzonder tevreden met en over al uw hypnose-, binaural- en andersoortige sessies...

Geachte heer Lejeune,

In september hebben wij heel kort contact gehad omtrent een kortingscode die niet (meer) werkte, u was zo vriendelijk om mij een nieuwe te sturen. In mijn repliek vertelde ik u dat ik u nog een terugkoppeling zou sturen omtrent mijn ervaringen met uw hypnose-sessies.

Om te beginnen moet ik zeggen dat ik tot nu toe een aantal sessies heb gedownloadt, maar er is één die met kop en schouder boven allen uitsteekt in mijn gevoel: Ontwikkel buitenzintuiglijk waarnemingsvermogen. Ik vind deze sessie gewoon geweldig om te doen, het heeft mijn intuïtieve vermogens zéér zeker versterkt (ik mag erbij zeggen dat ik al mijn hele leven hypersensitief ben maar er pas in recente jaren iets mee ben gaan doen, voornamelijk in privé kring) maar waar ik ook bijzonder veel baat bij heb, is, dat deze sessie mij in een wel héél diepe trance brengt. Toen ik er mee begon een aantal maanden geleden was die trance nog redelijk oppervlakkig, maar daar ik deze een hele maand lang elke dag heb uitgevoerd kan ik nu zeggen dat ik amper nog bewuste herinneringen heb aan wát er gebeurd zodra de sessie eenmaal goed en wel bezig is.

Ik ervaar dit zeer zeker niet als vervelend maar juist als enerverend, daar het me een behoorlijke innerlijke rust verschaft die ik gewoon nodig heb, als individueel persoon, als mens. Zéker als hypersensitief is en blijft het van belang om deze innerlijke rust te waarborgen.

Kortom, ik ben door de hele lijn bijzonder tevreden met en over al uw hypnose-, binaural- en andersoortige sessies, maar zoals ik al aangaf, voornoemde steekt er voor mij gewoon met kop en schouder bovenuit!

Ik hoop dat u iets heeft aan mijn terugkoppeling en zie uit naar verdere uitbreiding van uw "sessie-audiotheek"!!

Ik wens u verder heel veel succes toe met alles en alle goeds,

Met vriendelijke groet,

Marco

Marco

Een interessant bedrijf met interessante hypnose sessies

Ik doe een aantal sessies. Elke dag een andere.Of ze effect hebben weet ik nog niet precies. Van de sessie versterk je intuïtie heb ik het idee dat ik soms onbewust aanwijzingen krijg. Bijvoorbeeld toen ik onlangs een voor mij belangrijk telefoonnummer, dat ik ergens had opgeschreven, kwijt was. Ik wist echt niet meer waar ik het had gelaten. Overal zoeken niet te vinden. Ik liet het los en even later kwam er een gedachte in mij op "kijk daar eens". En inderdaad daar was het. En zo heb ik nog wat kleine voorvalletjes gehad die zouden kunnen duiden op een versterkte intuïtie. Ik heb nog wel een vraag over diep ontspannen. Telkens word ik tijdens een sessie geplaagd door kriebeltjes in mijn gezicht die mij afleiden van het dieper ontspannen. Het lijkt wel of ik dan niet dieper kan ontspannen. Ik vraag mij af hoe diep je kunt ontspannen. Wat voel je dan of juist niet. Soms val ik in slaap. Ik kan mij van vroeger herinneren toen in ook zo iets deed dat ik mijn lichaam niet meer voelde. Maar dat lukt mij niet meer. Heeft de hypnose sessie dan wel zin.
Verder vind ik het leuk dat je af en toe e-mails stuurt met informatie. Als ik opvallende resultaten ondervind van andere sessies zal ik dat laten weten.
Tot zover mijn reactie.

Frank

Slapeloosheid is iets vreemd. Iets wat altijd vanzelfsprekend was, lukte niet meer.

Slapeloosheid is iets vreemd. Iets wat altijd vanzelfsprekend was, lukte niet meer. Overdag was ik moe en dacht ik zeker savonds in slaap te geraken, maar telkens opnieuw lukte het niet, terwijl ik overdag vermoeider en vermoeider was. Tot ik uitgeput was en dan wel wat sliep.

Maar dan begon die cyclus opnieuw. Ik probeerde slaappillen, wat soms toch een paar uur slaap opleverde. Maar een uitgerust gevoel kreeg ik er niet van.

Eén(1!) keer beluisterde ik dan uw sessie, en eerst zonder er bij stil te staan dat het door de hypnose kwam, sliep ik terug als een roos.

Merci hiervoor!!

Thomas

Voorheen werkte ik een dag aan drie gemiddelde werkopdrachten, maar nu doe ik diezelfde opdrachten in twee uur!

Beste Michel

Het is nu al ongeveer anderhalve maand dat ik met je hypnose sessies bezig ben en dan voornamelijk de binaurale dagsessies. Ik begon met een dagsessie combi van Bereik je Doelen, Zelfdiscipline en Stop met Twijfelen en Uitstellen. Dat gaan nu vrij goed.

In het begin dat ik met deze sessies begon had ik nadat ik thuis kwam van een dag hard werken echt geen puf meer om ook maar iets te doen, en dan bleef ik de hele tijd op de bank liggen tot mijn moeder me riep voor het eten.

Nu, als ik thuis kom dan geef ik de kat eten dan maak ik mijn brood klaar voor morgen enz, enz. Het komt er op neer dat ik zelf nu echt een grote vooruitgang heb geboekt op het gebied van zelfdiscipline.

Hetzelfde geldt voor op mijn werk. Ik had op mijn werk altijd moeite om echt goede tijden neer te zetten. D.m.v. de dag sessies Superconcentratie, Maak je gedachten stil, Word Proactief en Word Assertief, merk ik het verschil in het feit dat ik nu meer geconcentreerd ben op mijn werk en ik zet nu betere tijden neer. Voorheen werkte ik een dag aan drie gemiddelde werkopdrachten, maar nu doe ik diezelfde opdrachten in twee uur! Ik ben hier dan ook erg enthousiast over.

Verder ben ik nog bezig met het Zelfrespect programma en dat gaat goed. Ik ben begonnen met Minderwaardigheidscomplex en dat nu al twee weken en ik merk al een duidelijk verschil.

Dat was het eigenlijk, ik ben dus heel positief.

Groetjes Mark

Mark

Ik ben erg blij dat ik deze sessie heb gedaan

Ik was niet zo bekend met hypnotherapie en hypnose. Maar omdat de dokter weinig met mijn probleem kon, ben ik het toch gaan proberen.

Ik heb al jaren last van het spastisch darmsyndroom. Elke keer kwam het terug, heel pijnlijk en lastig. Toen heb ik de sessie SPASTISCHE DARM syndroom een zestal keer gedaan. Nu ben ik al een periode pijnvrij en gaat alles zoals het hoort.

Ik ben erg blij dat ik deze sessie heb gedaan,

Super en bedankt!

WS

WS

De Hypnose's voldoen erg aan mijn verwachtingen

Hallo Michel,

Ten eerste: dank voor de mail van vorige week. Heel erg goed die vorm van begeleiding. De Hypnose's voldoen erg aan mijn verwachtingen.

Ik ben bezig met: beide hersenhelften denken/gebruiken en contact met je gids. De andere twee daar wacht ik nog even mee.

Mijn vrouw is o.a. Hypno therapeut dus Hypnose is mij zeker niet onbekend. Ik kom vrij direct in een aangename en diepe Hypnose, en merkte direct al naar de eerste keer dat er e.e.a in werking is gezet!!

Nogmaals dank!!

Groet, Anoniem (op verzoek)

Anoniem (op verzoek)

Ik ben zeer enthousiast, de klachten die ik had na het eten van kaas zijn helemaal verdwenen

Hallo Michel,

Ik heb deze sessie nu een paar weken gedaan, en ik ben zeer enthousiast, de klachten die ik had na het eten van kaas zijn helemaal verdwenen,

Michel, heel hartelijk bedankt voor de sessie, die ik gratis via Niburu heb gekregen,

Harte groetjes,

Bertha

Bertha

Dit is ongelooflijk, super!

Hoi Michel, ik heb de sessie 'ontwikkel een talenknobbel' een keer gedaan.

Het grappige is dat ik redelijk Frans spreek, schrijf en lees. Maar zodra de Fransen gaan terug praten, nou dan is het gebeurd met me. Het klinkt voor mij als heel onbekend. Ik vat bijna geen enkel woord, laat staan de boodschap die wordt verteld.

Nu na de eerste sessie, heb ik zowaar al kleine zinnetjes verstaan. Ik heb een cursus Frans op mijn computer. Na het starten van de cursus werd mijn focus direct naar de Franse luistervaardigheden getrokken. En dit zelfs terwijl ik drie meter bij mijn computer vandaan stond.

Dit is ongelooflijk, super!

Sonja

Het lijkt alsof er een wolk uit mijn hoofd is verdwenen

Hallo Michel,

Mijn naam is Ida en ik ben 77 jaar. Ik heb de sessies 'allergie' twee keer gedaan. Ik merk dat ik veel helderder ben in mijn hoofd. Het lijkt alsof er een wolk uit mijn hoofd is verdwenen en dat mijn hoofd 'leeg' is.

Ook de verstopping die lang in mijn neus en mijn (bij)holten zat is vrijgekomen.

Ik ruik nu ook beter.

Ida

Een kind dat rent, zweeft bijna. Geweldig!

Ik heb de sessie 'keer het verouderingsproces om' voor de eerste keer gedaan. Wat ik tot nu toe merk is dat ik bij de vierde cd (het verjongen van energie) voor het eerst mijn kinder-energie heb gevoeld als volwassene.

Het is een andere energie dan die wij als volwassene kennen. Een kind dat rent, zweeft bijna. Geweldig!

Ik ga je zeker op de hoogte houden.

Sonja

Wauw, wat een héérlijk gevoel

Ik heb onlangs de hypnosesessie "lichamelijke souplesse" afgerond, en wilde even laten weten, wauw, wat een héérlijk gevoel!

Eindelijk kan ik weer wandelen zonder pijnlijke rugspieren te krijgen, diep voorover bukken en met het naar bed gaan kan ik zelfs, wonder boven wonder, gelijk in de houding liggen waar ik mee in slaap val (voordat ik aan de sessie begon moest ik eerst in 3 andere houdingen hebben gelegen).

Deze hypnose was dus echt een hele opluchting voor mijn lijf!

Milou

Mijn man doet de sessie "vrij van allergieen" hij is er erg blij mee

Hallo Michel,

Mijn man Doet de sessie "vrij van allergieen"hij is er erg blij mee alleen s"morgens heeft nog wel eens een niesbui. Maar denk dat,dat ook wel verdwijnt! Na een week al zulke resultaten heel bijzonder! Hij is je heel dankbaar!! een geschenk!

Met vriendelijke Groet Willy

Willy

Ik heb enige jaren terug bij jou verschillende sessies besteld en heb daar succes ervaringen mee op gedaan.

Hallo, prima, alles duidelijk.

Ben bekend met sessies en werkwijze, Ik heb enige jaren terug bij jou verschillende sessies besteld en heb daar succes ervaringen mee op gedaan.

Mijn complimenten over hoe de website werkt en het contact is. Je hebt hier zeker een hoop aan verbeterd.

Groet Marijke

Marijke

Ik heb het idee dat het al werkt...

Hallo Michel

Hartelijk dank voor je mail, ik heb de sessie (ultrahoge stofwisselingssnelheid) nu 3 maal gedaan (waarvan ik er bij een in slaap ben gevallen) weet niet of die dan ook telt.

Ik heb het idee dat het al werkt,ga nooit meer op een weegschaal,maar merk wel dat mijn kleding ruimer zit, meer energie kan ik ook merken.

Tot nu toe ben ik er erg blij mee.

Vriendelijke Groet Willy

Willy

Na 7 maanden van netelroos is vandaag de eerste dag dat ik waarachtig 90% minder jeuk en uitslag heb gehad

Hoi michel,

Ik heb gisteravond de sessie gedaan. Na 7 maanden van netelroos is vandaag de eerste dag dat ik waarachtig 90% minder jeuk en uitslag heb gehad.

Als dit inderdaad het gevolg is van de sessie dan kan ik alleen maar in hoofdletters schrijven BEDANKT!.

Ik ben erg benieuwd hoe het de komende dagen zal gaan.

Met vriendelijke groet,

Mark

Mark

Ik ben 65 jaar en zou het iedereen aan willen raden.

Hallo Michel.

Hier even mijn resultaat van de sessie: 'verlaag je bloeddruk'. Ik heb het nu een maand gedaan, elke morgen (buiten de kerstdagen) en het resultaat is geweldig. Mijn bloeddruk was al jaren tussen de 210 en 220; dus veel te hoog. Ik ben maandag weer voor controle geweest bij de huisarts, en schrik niet hij was nu 150/90 geweldig dus.

Dus dertig euro investeren in je gezondheid vind ik met al jou interesse echt niet te veel, geweldig gewoon. Hartelijk bedankt hier voor, ik ga er in ieder geval nog even mee door. Want het zou helemaal mooi zijn, als ik ook geen bloeddrukverlagers meer hoef te slikken.

Ik ben 65 jaar en zou het iedereen aan willen raden.

Hartelijke groeten Hannie

Hannie

Mijn bloeddruk is al veertig gezakt en daar ben ik heel erg blij mee

Je vraag is hoe of het met mij gaat, het gaat met mij erg goed.

Ik doe alle dagen de sessie, mijn bloeddruk is al veertig gezakt en daar ben ik heel erg blij mee. Ook vind ik het heerlijk om zo'n rustig gevoel in mijn lijf te kunnen voelen, ook al had ik niet het gevoel dat ik spanning had. Maar nu voel ik wel veel verschil.

Graag zou ik willen weten of ik er gewoon mee door zou kunnen gaan. Want van mij mag de bloeddruk nog wel meer zakken. Ook nemen wij sinds oktober 's morgens groene smoothies *) ongeveer een liter pp per dag, zeer gezond en erg lekker. *) meer info: Groen voor het Leven van Victoria Boutenko

Met vriendelijke groeten,

Hannie

Hannie

Ik voelde me zeer ontspannen en mogelijk dat het wel hielp mijn weerstand een "boost" te geven.

Bij toeval vond ik de site van Trancewerk.

Ik heb de Hypnosesessie een paar maal gedaan tegen verkoudheid en griep. Ik voelde me zeer ontspannen en mogelijk dat het wel hielp mijn weerstand een "boost" te geven.    

MMB

Heerlijk nog nooit zo iets meegemaakt, fantastische ervaring

betrft,,griep en verkoudheid!!!!!vindt ik het,,,griezelig,,,,dat het na een keer ,,doen,,al werkt!!!!heerlijk nog nooit zo iets meegemaakt,fantastische ervaring.. en die kursus over jezelf,,,,het is goed dat het iemand je een keer op zoeen indringende wijze verteld,het hoe en wat voorla de werking van sommige woorden!!!!!    

Matheu

Voor het eerst sinds ruim 9 jaar is de huid nu glad aan het worden!

Beste Michel,

Ik heb geen vragen over deze sessie maar wel een vraag wanneer je sessie(s) voor zware rokers beschikbaar komt? Ik las in een reactie van jouw dat deze er binnenkort wel aankomt. Ik heb hier wel een aantal mensen voor die geïnteresseerd zijn in deze sessie omdat ze zelf moeilijk kunnen stoppen...

Ik volg nu een tijdje je sessie voor Psoriasis en mensen zien gewoon resultaat bij mij!! voor het eerst sinds ruim 9 jaar is de huid nu glad aan het worden! Ik ben er nog niet helemaal vanaf maar besef ook heel goed dat dit aan mij ligt... ik moet de sessie nog vaker gaan luisteren! maar ondanks de 1 a 2x per week zie ik heel duidelijk resultaat! Ik ben je hier ook eeuwig dankbaar voor!

Ook met de Griep/Verkouden sessie ben ik heel blij! Deze ga ik binnenkort ook zeker volgen gezien ik hier ook wel vaak last van heb...

Nogmaals bedankt voor alles en als je kunt aangeven wanneer je de Stoppen met Roken sessie voor zware rokers beschikbaar hebt, hoor ik dat graag!

Hartelijke groeten en veel liefs,

Klaas

Klaas

ben vandaag koortsvrij...

Beste Michel,

Ik wil je hierbij hartelijk danken voor de sessie!! Ik heb 2 dagen rond de 40 graden koorts gehad en heb gisteren 2 x de sessie gedaan en vanmorgen nog een keer.... ik zal hem ook nog een aantal keren gaan herhalen de komende weken. Maar ben vandaag koortsvrij...

Nog wel zweverig maar dat zal ook ongetwijfeld de maken hebben met de transformatie naar de nieuwe tijd. Maar mijn gevoel zegt dat deze sessie zeker goed zal aanslaan bij veel mensen!

Nogmaals hartelijk dank dat je deze sessie dan ook gratis aanbiedt. Ik had hem anders nooit kunnen kopen en met mij zullen er duizenden zijn die er geen geld aan uit kunnen geven in deze tijd van recessie.

Hartelijke groet,

Ellen

Ellen

Het werkt echt!

Hallo Michel,

Sorry voor mijn late reactie. Ik heb een tijdje geleden de sessie hulp bij diabetes gedownload. Mijn dank voor het gratis beschikbaar stellen van deze sessie.

Ik heb het nu een aantal malen beluisterd en merk al dat mijn bloedsuikers veel lager en stabieler zijn. Het werkt echt! Nogmaals mijn dank!!

Als ik iets kan terug doen dan hoor ik dat graag.

Hartelijke groeten,

Mustafa

Mustafa

Ik ben super blij dat deze ziekte verledentijd is

Hallo Michel Lejeune,

Bijna vier weken terug heb ik de cursus “Hulp bij diabetes” van u gekregen. Deze sessie heb drie weken achter elkaar soms twee keer per dag beluisterd. Nu ben ik van mijn diabetes af.

Ik gebruik geen medicijnen meer en ik voel mij een stuk beter. Ik heb ook nog een hulp cursus gekregen “Master Your Mind” En deze hielp ook erg goed voor de motivatie. Er worden in die cursus hele goede suggesties gegeven. En ik luister er dan ook regelmatig naar.

Daarna heb ik de cursus “Vrij van oorsuisen” gekocht. Deze heb ik nu vijf keer beluisterd en ik begin al te merken dat de ruis die ik in mijn oren had al een stuk minder is geworden.

Het is toch wel verbazingwekkend dat het zo goed werkt. Je zou haast kunnen zeggen dat je kwalen waarvan men zegt dat ze nooit meer overgaan niet waar is.

Want hoe vaak is er tegen mij gezegt dat diabetes een ziekte is die nooit meer over gaat en dat het dan langzaam steeds erger wordt. Voor mij werken deze hypnose sessies heel erg goed. En waarom dan ook niet voor een ander. Ik ben hier dan ook heel erg tevreden over.

En ik ben super blij dat deze ziekte verledentijd is.

Chris    


Vanochtend ben ik voor mijn diabetescontrole geweest en toen bleek dat mijn suikerspiegel gedaald was!!

Hallo Michel,

Ik luister elke dag naar de sessie en nog steeds heb ik pijn in mijn linker been gedurende de gehele sessie. Daarna is het over. Vanochtend ben ik voor mijn diabetescontrole geweest en toen bleek dat mijn suikerspiegel gedaald was!! Ik ben hier erg trots op!

Nu is mijn vraag aan jou:wat doe ik met de medicatie? Kan ik minderen en eventueel t.z.t. stoppen? Ik leef gezond, eet gezond en neem voldoende lichaamsbeweging. Wel heb ik een verhoogde bloeddruk.

Ik wil je nog laten weten dat ik erg blij ben met de sessie. De muziek en jouw stem geven me veel rust.

Vriendelijke groet van Klaas

Klaas

Uit ervaring weet ik dat het werkt. Ik heb al verschillende keren jouw mp3 beluisterd

Hoi Michel.

Ik ben vaker onder hypnose geweest. Uit ervaring weet ik dat het werkt. Ik heb al verschillende keren jouw mp3 beluisterd. .

Prettige stem om naar te luisteren en erbij helemaal in trance.

Jack    

Jack

Ik luister bijna avond naar de sessie waarbij ik altijd in slaap val maar het werkt en ik kan het iedereen aanraden.

Beste Michel,

Ik luister nu al een aantal weken naar de hypno sessie vrij van psoriasis en ik ben erg blij met het resultaat. Mijn Psoriasis gaat langzaam beter, mijn huid verandert, de psoriasis verdwijnt beetje bij beetje.

Ik heb psoriasis voor een heel groot gedeelte over mijn lichaam en hoofdhuid. Mijn hoofdhuid is nu zo goed als schoon. Elke dag zie je weer verschil. De schilfers zijn weg, de roodheid is weg en gezonde stukken huid zie je weer verschijnen.

Ik luister bijna avond naar de sessie waarbij ik altijd in slaap val maar het werkt en ik kan het iedereen aanraden. Ikzelf ben geen medicijnen mens. Die zware middelen kunnen nooit goed voor je lichaam zijn dus heb ik er altijd voor gekozen om met de psoriasis te leven totdat ik hier terecht kwam.

Dit is iets wat bij me past en dus wilde ik het proberen. Mijn Psoriasis is nog niet weg maar ik zie dat het werkt en dus blijf ik hier mee doorgaan. Ik ga ook zeker nog andere hypnotherapieën proberen.

Gea

Het valt mij zelfs op dat ik dan gewoon nog goed zie

Hallo Michel Lejeune,

Ik ben zeer tevreden over de hypnose cursus "Hulp bij Diabetes". Deze cursus volg ik nu bijna 14 dagen elke dag twee keer soms een keer per dag. Zoals ik in de voorgaande mail al schreef had ik mijn medicijn gebruik al verminderd en dat werkte goed. Ik ben op zaterdag 24-11-12 gestopt met medicijnen in nemen om gewoon eens uit te proberen. En tot mijn verbazing merkte ik geen verslechtering ik ging mij zelfs beter voelen.

Moet ik nu ook doorgaan met deze cursus tot vier weken? Want ik voel mij niet meer ziek volgens mij ben ik er al vanaf. Wat ik dus ook al opmerkte was dat mijn gezichtsvermogen er aanzienlijk op vooruit is gegaan eigenlijk was dat het referentiepunt van de diabetes. Want ik kon aan mijn ogen merken dat de suikerspiegel hoog ofwel te hoog was. meestal was het zo dat ik s'avonds slechter ging zien maar daar merk ik totaal niets meer van. Het valt mij zelfs op dat ik dan gewoon nog goed zie.

De gevoelloze plekken onder mijn voeten zijn nog niet weg maar dat wacht ik nog wel af volgens mij wordt het wel wat minder maar daar kan ik niet zoveel van merken. Het wordt in ieder geval niet erger. Als dat blijft heeft u daar dan ook een passende hypno sessie voor? Als het bloed gezond is en de suikerspiegel normaal is dan moet dat volgens mij wel overgaan.

Heel erg bedankt.

Chris

Chris

Het voelt erg goed voor haar

Ik heb “hulp bij diabetes”voor mijn vriendin besteld. Zij is onbekend met het fenomeen computer. Dat doe ik dus voor haar.

Afgelopen weekend heeft zij het voor het eerst beluisterd en ze is zeer enthousiast. Het voelt erg goed voor haar.

M.vr.gr. Janny

Janny

Ik heb al een aantal keren naar de sessie geluisterd en ik voel me er goed bij.

Hoi Michel,

Ik heb al een aantal keren naar de sessie geluisterd en ik voel me er goed bij. Meer in balans en meer in mijn centrum, dus een positief resultaat!

Je stem is erg prettig om naar te luisteren evenals de muziek, ik verheug me erop om naar de sessie te luisteren.

Groet van Rosa.

Rosa

Ik ben blij dat ik op jouw site terecht ben gekomen

Beste Michel Lejeune,

Heel hartelijk bedankt voor je mail, ik heb master your mind al vele malen geluisterd en het is voor mij een van mijn favoriete mini cursus!

Daar ik veel gebruik maak van niet en geen is het voor mij een goede stap om deze woorden in de prullenbak te gooien. Ik ben blij dat ik op jouw site terecht ben gekomen, het is een hele opheldering in mijn gedachten wereld. Nu alleen nog even de uitvoering scherp stellen.

bedankt voor de Tips ik zal deze goed bestuderen!

met vriendelijke groeten,

Kasper

Kasper

Ik ben zeer tevreden over de hypnose cursus "Hulp bij Diabetes"

Hallo Michel Lejeune,

Ik ben zeer tevreden over de hypnose cursus "Hulp bij Diabetes". Deze cursus volg ik nu bijna 14 dagen elke dag twee keer soms een keer per dag. Zoals ik in de voorgaande mail al schreef had ik mijn medicijn gebruik al verminderd en dat werkte goed. Ik ben op zaterdag 24-11-12 gestopt met medicijnen in nemen om gewoon eens uit te proberen. En tot mijn verbazing merkte ik geen verslechtering ik ging mij zelfs beter voelen.

Moet ik nu ook doorgaan met deze cursus tot vier weken? Want ik voel mij niet meer ziek volgens mij ben ik er al vanaf. Wat ik dus ook al opmerkte was dat mijn gezichtsvermogen er aanzienlijk op vooruit is gegaan eigenlijk was dat het referentiepunt van de diabetes. Want ik kon aan mijn ogen merken dat de suikerspiegel hoog ofwel te hoog was. meestal was het zo dat ik s'avonds slechter ging zien maar daar merk ik totaal niets meer van. Het valt mij zelfs op dat ik dan gewoon nog goed zie.

De dove plekken onder mijn voeten zijn nog niet weg maar dat wacht ik nog wel af volgens mij wordt het wel wat minder maar daar kan ik niet zoveel van merken. Het wordt in ieder geval niet erger.

Als dat blijft heeft u daar dan ook een passende hypno sessie voor? Als het bloed gezond is en de suikerspiegel normaal is dan moet dat volgens mij wel overgaan.

Heel erg bedankt.

Chris

Chris

Ik ben zeer tevreden en blij met de sessies

Psoriasis of exceem? in zhuis biopsie van m'nhuid laten doen. Kreeg dermovate zalf mee. Mijn hele rug en handpalmen en onderarmen zaten onder. Zalf mooi niet gebruikt,is in mijn ogen troep.

Mijn lijf zegt dat er iets uit wil, dus moet dat ook de kans krijgen.

Nu luister ik sinds 2 weken naar psoriasis sessie en allergie vrij. Mijn rug is bijna schoon, nog wat kriebels op m'nonderarmen. Kortom ik ben zeer tevreden en blij met de sessies.Ook de inzichten van Christiane Beerlandt er bij gepakt.Dit alles brengt mij weer in de juiste richting.

Michel bedankt voor alles.

Gusta

Ben heel benieuwd hoe dit verder gaat lopen nu

Hey Michel, ik heb nu 6 dagen achtereen de sessie Ultrahoge Stofwisselingssnelheid gedaan, en had de 3e of 4e dag het gevoel gekregen dat mijn onderbewustzijn het niet zomaar ff wist van die ultrahoge stofwisseling hoe dat moet, maar ook dat dat nog in de herinnering stond!

Ben heel benieuwd hoe dit verder gaat lopen nu, het feit dat mijn onderbewustzijn het nog herinnert maakt de sessie een stuk makkelijker voor me zoals ik het nu voel!

Groetjes Milou

Milou

Voor deze sessie zonder er geld voor te vragen zeg ik mijn hartelijke dank

Nu na twee weken werken met de sessie psoriasis vrij mijn reaktie hierop. Het maakt mij in de eerste plaats erg ontspannen en val soms direct weer in slaap. De psoriasis is nog niet weg maar het valt anderen op dat de huid gladder is zonder dat die het wisten van de sessie.

En zelf zie ik ook wel vermindering eerst wil ik het niet geloven (omdat ik na 40 jaar vele teleurstellingen heb ervaren) maar het is echt waar, zo wie zo houd ik dit zeker 4 weken vol en dan hoop ik mijn heling wederom met u te delen.

Voor deze sessie zonder er geld voor te vragen zeg ik mijn hartelijke dank.

Een lieve groet Jannie

Jannie

Ben erg blij met je werk en dankbaar dat het beschikbaar is

Beste Michel Lejeune, Helaas nog maar een keer toegekomen aan een sessie, maar ben wel al erg enthusiast. Ben erg blij met je werk en dankbaar dat het beschikbaar is.

Zal bij meerdere sesies een feedback mailtje sturen, maar voor nu alvast Reuze Bedankt!

Warme Groeten,

Iris

Iris

Ik vind het echt een supersessie en een hele fijne stem om te volgen

Beste Michel,

Ik heb hem al wel 2 keer beluisterd. Ik heb zelf gelukkig geen diabetes maar mijn moeder zit er tegen aan en kwam je aktie tegen op Niburu en dacht dan heb ik hem vast.

Mijn moeder komt donderdag en dan gaan we er mee beginnen. Ik vind het echt een supersessie en een hele fijne stem om te volgen. Mijn complimenten en bedankt.

Ik ben zeer geïntereseerd in Hypnose en ben erg benieuwd hoe ze er op gaat reageren omdat ze niet goed of eigenlijk helemaal niet kan visualiseren.

Met vriendelijke groet,

Astrid    

Astrid

Volgens mij begin ik al resultaat te merken

Hallo Michel Lejeune,

Ik heb de sessie hulp bij diabetes al wel een aantal keren beluisterd. In ieder geval elke dag. En volgens mij begin ik al resultaat te merken. Als mijn suiker spiegel te hoog wordt merk ik dat altijd aan de ogen. dat heb ik nu niet meer ik merk zelfs dat ik helderder kan zien. De suiker spiegel heb ik nog niet gemeten omdat ik niet zo'n apparaatje heb.

Vraag: Mag je de sessie ook vaker beluisteren ik heb het al een paar keer s'morgens en s'avonds gedaan. Kan ik ook minderen met medicijn gebruik? Ik moet 3x 1 tablet nemen. Maar ik heb al gemerkt dat het nu ook goed is met twee tabletten. Want ik vind dat spul maar niks het werkt tegen je in plaats van voor je.

Die andere cursus “Master Your Mind” heb ik ook een aantal keren beluisterd en ik loop de hele dag na te denken over hoe ik iets moet bedenken om de woorden "niet en geen" niet meer te gebruiken als ik iets wil. En in mijn gedachten praat. Volgens mij heb ik een heel andere kijk op het denk patroon gekregen.

Ik heb ook bijwerkingen gekregen volgens mij de oorzaak van diabetes ik heb namelijk dove plekken onder mijn voeten gekregen een erg lastige bijwerking.

Kan je dat ook met een hypnose sessie laten verdwijnen?

Chris

Chris

Mijn plekken zijn nu al zichtbaar aan het verdwijnen

Hallo Michel, Wat een geweldige hypno sessie! Mijn plekken zijn nu al zichtbaar aan het verdwijnen en de sessie brengt me erg tot rust. Echt te gek!! Dankjewel.

Je stuurde ook een mail met een gratis code voor de cursus master your mind. De code die ik heb gekregen werkte niet. Ik weet niet of ik alsnog een nieuwe code kan krijgen? Ben namelijk erg nieuwsgierig naar deze cursus.

Vriendelijke groet,
Niels    

Niels

Meer kracht om verleidingen te weerstaan

Waarom ben je een Trancewerk-sessie gaan doen? Ik ben iemand die van zoetigheid houdt, Trancewerk maakte me nieuwschierig!

Hoe heb je Trancewerk en de sessie ervaren en wat vind je het aantrekkelijkst? De kalmerende en rustgevende stem helpt ook om weer in slaap te vallen.

Kun je drie voordelen noemen van Trancewerk en/of de sessie? 1. Ontspant 2. Meer bewust maken.

Wat heeft Trancewerk en de sessie je opgeleverd? Meer kracht om verleidingen te weerstaan.

Zou je deze sessie of Trancewerk willen aanraden en waarom? Het lastig is en toch belangrijk om suikerverslaving te ontwennen .

Wat zou je hier nog aan toe kunnen voegen? Je hebt niets te verliezen.    

Marga

De concentratie is veel beter geworden dank zij de sessies...

Waarom ben je een Trancewerk-sessie gaan doen? Ik was altijd erg onrustig in mij zelf kon mij slecht concentreren ok als ik mijn sport beoefende dat is Biljarten was het moeilijk om de aandacht vast te houden nu gaat het een stuk beter dank zij de concentratie oefening speel ik veel beter. Trancewerk is voor mij een vertrouwd begrip voelde gelijk iets wat mij aansprak ik vind de oefening heel fijn om te doen lekker in je zelf en je hoofd is helemaal leeg te maken en je lichaam heerlijk onspannen.

Hoe heb je Trancewerk en de sessie ervaren en wat vind je het aantrekkelijkst? Heb de sessie heel posetief ontvangen vertrouwd en heerlijk om te ontspannen en je werk met meer concentratie tedoen.

Kun je drie voordelen noemen van Trancewerk en/of de sessie? Ik vind het ook erg makkelijk om de sessies te bestellen lekker downloaden en gelijk beginnen fijne stem van de terapeut en mooie achter grond muziek.

Wat heeft Trancewerk en de sessie je opgeleverd? De concentratie is veel beter geworden dank zij de sessies en ik kan mijn hoofd heerlijk ontspannen.

Zou je deze sessie of Trancewerk willen aanraden en waarom? Zou ik zeker aanraden in deze drukke wereld eens helemaal tot je zelf komen en je heerlijk ontspannen.

Wat zou je hier nog aan toe kunnen voegen? ben echt tevreden met de sessies die ik aan heb gevraagd ik ben echt rustig in mijn zelf geworden.

Henk

Mijn gezicht straalt weer

Beste Michel, Ik zat al een langere tijd met het psoriasis probleem, en ik kon er maar niet van afkomen. Op een gegeven moment kwam het op mijn pad terecht dat ik deze sessie 'vrij van psoriasis' mocht ervaren.

Nooit eerder ben ik onder hypnose geweest. En ik was echt onder de indruk van de sessie. Ik heb het tot nu toe 2 keer gevolgd en tot mijn verbazing is het gewoon zo erg verminderd.

Mijn gezicht straalt weer en ik had nooit durven dromen dat het ook echt werkte. Ik ben echt heel blij! Echt heel erg bedankt dat ik dit mocht ervaren en ik blijf zeker gebruik maken van de sessie.

Met vriendelijke groetjes,
Kevin    

Kevin

Ik ben door de sessie rustiger geworden

Waarom ben je een Trancewerk-sessie gaan doen? Ik was altijd al nieuwsgierig naar de werking van hypnose. Trancewerk was en is voor mij nog steeds een uitdaging. De keus is groot op de website, dus was het niet zo moeilijk voor mij om de sessies te bestellen!

Hoe heb je Trancewerk en de sessie ervaren en wat vind je het aantrekkelijkst? De sessie werkt door op je geest, als je het tenminste in het begin dagelijks volgt. De relaxatie brengt mij in een diepe trance en dat is mooi meegenomen.

Kun je drie voordelen noemen van Trancewerk en/of de sessie? 1. Ontspanning 2. Ommekeer in het dagelijks leven 3. Tijd voor mezelf.

Wat heeft Trancewerk en de sessie je opgeleverd? Ik ben door de sessie rustiger geworden, mijn slaap is verbeterd en bovenal mijn doelen zijn bereikt met de sessie de helende slaap. Geweldig om fitter en vol energie op te staan.

Zou je deze sessie of Trancewerk willen aanraden en waarom? Ik zou het iedeeren aan willen bevelen want het werkt echt! Waar de aandacht gaat daar volgt de energie..het is een kwestie van overgave, zonder zelf iets te doen. Komt voor mij mooi uit want ik ben af en toe wat lui!

Wat zou je hier nog aan toe kunnen voegen? Gewoon erg tevreden, een goede begeleiding als het nodig is van een geweldige hypnotiseur die weet waar mensen om vragen en wat ze daadwerkelijk willen om hun doelen te bereiken.

Liana

0 0 stemmen
Beoordeel dit
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

11 Comments
Nieuwste
Oudste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien

Diabetes genezen

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.