Wat zeggen onze klanten

Wat zeggen onze klanten?

Klik hier om zelf een review te plaatsen!

Regelmatig ontvangen wij berichten van mensen die met succes een of meerdere problemen met behulp van onze sessies opgelost hebben. Sommige berichten plaatsen wij na toestemming hier op de website. De berichten zijn 100% gegarandeerd authentiek en één-op-één overgenomen (inclusief tikfouten). Vanwege privacy-redenen publiceren wij alleen de voornaam bij elke review.

game-changer

Ik heb de hypnose sessie ‘Wordt een geld magneet’ gedaan en ik moet zeggen, wat een verbetering! Mijn financiele situatie was echt een puinhoop voor ik deze sessie deed. Ik was altijd knap bij kas en maakte me altijd zorgen over geld. Maar na deze sessie is alles veranderd. Ik voel me veel zelfverzekerder als het gaat om geld en ben veel meer open voor nieuwe mogelijkheden om geld te verdienen. Het is geweldig! Ik heb een betere baan gekregen en kan meer geld besparen. Mijn financiele situatie is echt verbeterd sinds ik deze sessie heb gedaan. Ik kan iedereen aanraden om deze sessie te doen als je problemen hebt met je geld mindset. Het is echt een game-changer en ik ben zo blij dat ik het heb gedaan. Dank je wel voor deze geweldige ervaring!

Marco

Ik was enorm sceptisch

Ik heb een aantal sessies aangeschaft en ik kan u vertellen dat Michel enorm goed is en ik zou dan ook absoluut geen ander hypno therapeut willen hebben dan alléén Michel. Ik vond het nodig om de mensen te laten weten dat michel echt een top hypno therapeut is, zodoende nu even mijn reactie te willen delen.

Ik was enorm sceptisch over deze verschillende hypno therapieën en geloofde er eigenlijk helemaal niet van. O.a de hypnose sessie: word een geldmagneet. Je zou denken dat het onzin is, en dit gewoon niet zal werken. Ik weet niet hoe michel dit voor mekaar krijgt en al sla je me dood, het geld kwam van alle kanten naar mij toe!

Na de ‘ geldmagneet ‘ sessie te hebben uitgevoerd, kwamen er veel meer klanten naar mij toe, op bijvoorbeeld markplaats, dan dat ik de sessie niet zou uitvoeren. Dit is zo bizar, ik heb er geen woorden voor! ( heeft dit te maken met de wet van de aantrekkingskracht zoals het boek: the secret? ) Je zou denken dat het alleen in je hoofd afspeelt maar dat is dus absoluut niet het geval gezien kopers namelijk geen hypnose sessies hebben uitgevoerd.

Michel heeft me niet alleen met de sessie ‘geldmagneet’ enorm geholpen maar ook met de sessie: ESP, ontwikkel buitenzintuigelijk waarnemingsvermogen. Dit is natuurlijk geen alledaags onderwerp, en moeilijk te bevatten voor velen, maar toch wilde ik meer weten dan alleen het fysieke wereld. De 1e sessie werkte als een bom! Ik heb maar 1 sessie hoeven doen en nu ongeveer 1 jaar verder heeft dit nog steeds zeer positief impact op mijn leven!

Ik heb contact kunnen maken met de stoffelijk wereld, o.a mijn overleden vader. Ook kan ik met het blote oor de zogenoemde geestenwereld horen. Zien en voelen is dan ook het geval! Ook hier zou je denken dat het alleen in je hoofd afspeelt en dat je gewoon knetter gek bent, maar ook michel kan het bewijzen dat het absoluut niet het geval is!

Ik kan bijvoorbeeld namen weten van overledenen van mensen die ik totaal niet ken! Ik kan bijvoorbeeld ook weten waar iemand vandaan komt, wat diegene in het alledaagse leven doet zoals werk, en wat voor problematieken deze mensen nu begaan. Dit is zo bizar, Michel is zo goed, ik heb er eigenlijk geen woorden voor!

De gratis sessie ‘diepe ontspanning’ helpt je ook om ook daadwerkelijk niet gespannen in het leven te staan! Ook beluister ik bijvoorbeeld eerst de sessie: diepe ontspanning, vervolgens de sessie die ik wil uitvoeren. Deze sessie “diepe ontspanning’ helpt mij ook om op een ontspannende manier de andere sessies aan te gaan zodat deze sessies beter zal aanslaan.

Recent heb ik de sessie: contact met je gids aangeschaft en ik ben erg benieuwd hoe deze sessie op mijn leven zal uitpakken. Michel, ik ben uw vaste klant! Reken daar maar op! En voor de mensen die een hypnose sessie willen uitproberen heb ik voor u alleen maar vier woorden: niet denken, gewoon doen! U zal vanzelf zien dat Michel een topper is en dit daadwerkelijk alleen maar positief voor u kan uitpakken.

Yolandi Malida Megan

Fijne sessies

Ik heb al heel wat sessies besteld bij Trancewerk. Het voeld goed en het is goed.

Elke nacht de sessie superzelfvertrouwen, en de multiliminals zijn een half uur, maar zeer krachtig.

Het downloaden lukt niet altijd op de ipad, dus vraag ik Michel om het via WeTransfer te versturen. Dat gaat ook altijd goed, totdat mijn sessies werden verwijderd door een fout van mij.

Dan is daar weer Michel die alles opnieuw verstuurd. Kompleet met verbeteringen.

Dat is een klantvriendelijkheid waar ik blij van word.

Ik heb heel veel aan deze sessies, kijk positiever tegen mezelf aan en sta sterker in het leven.

Dank je wel Michel voor je hulp.

Luus

Bizarre ervaring!!

Amber

Gisterenavond vlak voor het slapen, voor het eerst een hypnose sessie gedaan van ontmoet je dubbelganger in een parallel universum. Bizar!!! Ik heb gewoon een ruimtereis gemaakt en het ging zo makkelijk. Mooie ervaring en dat terwijl je gewoon op bed ligt. Ik ga dit vaker doen.
Dankjewel Michel.

Amber

Manifesteren doe je zo

Beste Michel,

Enige jaren geleden bestelde ik deze cursus. Toentertijd woonde ik in Thailand en ik wilde weer terug naar Nederland, waar ik een woning wilde huren in Zutphen, met name in de binnenstad. Volgens sommigen was dat bijna een onmogelijkheid.

Niemand vertelde ik van mijn hypnose sessies. Binnen enige maanden tijd woonde ik in Zutphen, in de binnenstad en na volle tevredenheid.

Momenteel ben ik weer bezig iets te manifesteren en hoewel enige strubbelingen zich voordeden, lijkt het er op dat ik binnenkort aan de slag kan met waar ik bezig ben te manifesteren.

Deze cursus is van harte aan te bevelen.

Vriendelijke groet,
George.

George

5 1 stem
Beoordeel dit
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

11 Comments
Nieuwste
Oudste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien

Diabetes genezen

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.