Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

Een gerust hart!

Wij hanteren een no-nonsense beleid en gaan voor totale openheid met betrekking tot informatieverstrekking.

Wij spreken in duidelijke taal, kennen geen kleine lettertjes en streven naar een snelle en correcte levering en ondersteuning.

De meeste MP3 sessies kunnen onmiddellijk gedownload worden na online aankoop.

Sommige andere sessies, hebben een iets langere levertijd van 1 tot maximaal 3 werkdagen. Bij elke sessie staat aangegeven wat de levertijd is.

Michel Lejeune heeft in het verleden tot nu aan toe vele honderden verschillende sessies gemaakt en beproefd. Alle sessies zijn uitvoerig en landurig getest bij een diversiteit aan mensen en goedgekeurd voor gebruik als MP3 sessie.

Je kunt altijd snel beginnen met jouw sessie en al binnen enkele dagen positieve resultaten ervaren.

Voor het eerst sinds ruim 9 jaar is de huid nu glad aan het worden!

Beste Michel,

Ik heb geen vragen over deze sessie maar wel een vraag wanneer je sessie(s) voor zware rokers beschikbaar komt? Ik las in een reactie van jouw dat deze er binnenkort wel aankomt. Ik heb hier wel een aantal mensen voor die geïnteresseerd zijn in deze sessie omdat ze zelf moeilijk kunnen stoppen…

Ik volg nu een tijdje je sessie voor Psoriasis en mensen zien gewoon resultaat bij mij!! voor het eerst sinds ruim 9 jaar is de huid nu glad aan het worden! Ik ben er nog niet helemaal vanaf maar besef ook heel goed dat dit aan mij ligt… ik moet de sessie nog vaker gaan luisteren! maar ondanks de 1 a 2x per week zie ik heel duidelijk resultaat! Ik ben je hier ook eeuwig dankbaar voor!

Ook met de Griep/Verkouden sessie ben ik heel blij! Deze ga ik binnenkort ook zeker volgen gezien ik hier ook wel vaak last van heb…

Nogmaals bedankt voor alles en als je kunt aangeven wanneer je de Stoppen met Roken sessie voor zware rokers beschikbaar hebt, hoor ik dat graag!

Hartelijke groeten en veel liefs,

Klaas

Klaas

GRATIS SESSIE

>
Geen producten

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 59,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.