Menu
Homepagina » Een gerust hart!

Een gerust hart!

een-gerust-hartWij hanteren een no-nonsense beleid en gaan voor totale openheid met betrekking tot informatieverstrekking. Wij spreken in duidelijke taal, kennen geen kleine lettertjes en streven naar een snelle en correcte levering en ondersteuning.

De meeste MP3 sessies kunnen onmiddellijk gedownload worden na online aankoop. Sommige andere sessies, hebben een iets langere levertijd van 1 tot maximaal 3 werkdagen. Bij elke sessie staat aangegeven wat de levertijd is.

Michel Lejeune heeft in het verleden tot nu aan toe vele honderden verschillende sessies gemaakt en beproefd. Alle sessies zijn uitvoerig en landurig getest bij een diversiteit aan mensen en goedgekeurd voor gebruik als MP3 sessie.

Je kunt altijd snel beginnen met jouw sessie en al binnen enkele dagen positieve resultaten ervaren.

 

Ik voelde me zeer ontspannen en mogelijk dat het wel hielp mijn weerstand een "boost" te geven.

Bij toeval vond ik de site van Trancewerk.

Ik heb de Hypnosesessie een paar maal gedaan tegen verkoudheid en griep. Ik voelde me zeer ontspannen en mogelijk dat het wel hielp mijn weerstand een "boost" te geven.    

MMB

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Geen producten