Menu
Homepagina » Een gerust hart!

Een gerust hart!

een-gerust-hartWij hanteren een no-nonsense beleid en gaan voor totale openheid met betrekking tot informatieverstrekking. Wij spreken in duidelijke taal, kennen geen kleine lettertjes en streven naar een snelle en correcte levering en ondersteuning.

De meeste MP3 sessies kunnen onmiddellijk gedownload worden na online aankoop. Sommige andere sessies, hebben een iets langere levertijd van 1 tot maximaal 3 werkdagen. Bij elke sessie staat aangegeven wat de levertijd is.

Michel Lejeune heeft in het verleden tot nu aan toe vele honderden verschillende sessies gemaakt en beproefd. Alle sessies zijn uitvoerig en landurig getest bij een diversiteit aan mensen en goedgekeurd voor gebruik als MP3 sessie.

Je kunt altijd snel beginnen met jouw sessie en al binnen enkele dagen positieve resultaten ervaren.

 

Wauw, wat een héérlijk gevoel

Ik heb onlangs de hypnosesessie "lichamelijke souplesse" afgerond, en wilde even laten weten, wauw, wat een héérlijk gevoel!

Eindelijk kan ik weer wandelen zonder pijnlijke rugspieren te krijgen, diep voorover bukken en met het naar bed gaan kan ik zelfs, wonder boven wonder, gelijk in de houding liggen waar ik mee in slaap val (voordat ik aan de sessie begon moest ik eerst in 3 andere houdingen hebben gelegen).

Deze hypnose was dus echt een hele opluchting voor mijn lijf!

Milou

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Geen producten