Menu

Verban griep en verkoudheid

Verkoudheid of griep. We kennen het allemaal wel. Toch zijn er mensen die zelden of eigenlijk nooit verkouden zijn of de griep hebben. Op de één of andere manier lijkt hun afweersysteem zo sterk te zijn, dat virussen geen kans hebben.

De vraag is dus waarom sommige mensen dagenlang ziek in bed liggen en anderen niet? Het antwoord op die vraag is opzienbarend.

Onderzoekers van de Universiteit van Michigan (VS) onderzochten dit fenomeen. Zij infecteerden 17 gezonde vrijwilligers met het griepvirus. Alle 17 kregen daardoor te maken met de gevolgen van deze besmetting, maar het grote verschil was hoe hun lichamen erop reageerden.

Ongeveer de helft van de deelnemers aan dit experiment werd ziek. De andere helft merkte er niets van.

Veel mensen denken dat het alleen een kwestie van de sterkte van je afweersysteem is. Volgens professor Alfred Hero, auteur van deze studie, is dat slechts deels correct.

Hij ontdekte dat de actieve immuunREACTIE van het lichaam bepaalt of je ziek wordt of niet. Het is dus deze reactie die maakt dat je ziek of verkouden wordt of er niets van merkt.

Dus ondanks de infectie is het enige verschil of je wel of niet de griep krijgt of verkouden wordt, de manier hoe je lichaam reageert op deze besmetting.

En dat is interessant, omdat jouw onderbewustzijn bepaalt hoe je lichaam moet reageren. Het stuurt je immuunsysteem aan. Het is uiteindelijk je onbewuste programmering dat bepaalt of je verkouden of ziek wordt, terwijl in alle gevallen de infectie bestreden wordt.

Met andere woorden, wanneer je een griepvirus oploopt, gaat je lichaam er sowieso tegen vechten om het te bestrijden. En daarnaast bepaalt je onbewuste programmering of je lichaam daarbij griep of verkoudheidsverschijnselen krijgt… of niet.

Met de sessie Verban griep en verkoudheid krijg je de controle over je immuunsysteem waarmee je griep en verkoudheid voortaan kunt voorkomen. Heb je eenmaal de griep te pakken omdat het zogezegd ‘heerst’, dan kun je ervoor kiezen om hoestdranken, neussprays, paracetamol te slikken. Of je kiest ervoor om de reactie van je lichaam te veranderen.

Wanneer je ervoor kiest om je lichaamsreactie te veranderen, heeft je lijf meer energie over om de infectie te lijf te gaan en zul je sneller genezen. Dit gebeurt dan terwijl je vrij bent van griep- of verkoudheidssymptomen.

Feitelijk versterk je jouw gestel ermee. Je lost het probleem op een 100% natuurlijke manier op met je eigen innerlijk herstelmechanisme. Bovendien maakt het dat je voortaan geen last meer hebt van verkoudheid of griep. Het helpt je symptomen als pijn, koorts, keelpijn en een lopende neus voorkomen of bestrijden.

Het beste blijft natuurlijk om een verkoudheid of griep te voorkomen. Ook dat doe je met de sessie Verban griep en verkoudheid, omdat je jouw afweersysteem er dusdanig mee versterkt dat je voortaan gezond en sterk blijft.

Je bent ijzersterk en verbant griep of verkoudheid voorgoed uit je leven! Je weerstand tegen griep- en verkoudheidsvirussen stijgt waardoor je hoofd, ogen, neus en keel voortaan vrij blijven van infecties.

Activeer vandaag nog de zelfgenezende functie van je lichaam en ontwikkel een ijzersterk gestel!

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 1904 Categorie: Tags: , ,
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verban griep en verkoudheid” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten