Binaurale Dagsessies!

Trancewerk heeft iets ontwikkeld voor diegenen die graag de positieve krachtige effecten van een hypnosesessie willen versterken en versnellen of dezelfde resultaten willen bereiken zonder hypnose. Voor deze mensen hebben we de binaurale dagsessie ontwikkeld.

Wat is een ‘binaurale dagsessie’ en wat kun je ermee?

Geregeld krijgen we mailtjes van mensen die graag de hypnosesessies willen doen, maar er gewoon de tijd niet voor lijken te kunnen vinden om ze rustig te beluisteren.

Een paar keer per week een uur de tijd vrijmaken om je in stilte terug te trekken is voor veel mensen nog niet zo eenvoudig.

Denk aan mensen met een volle agenda, een drukke baan of een druk gezin met kinderen en huisdieren.

Of bijvoorbeeld mensen die veel van huis zijn voor hun werk en thuis ook nog van alles te doen hebben, nadat ze gestrest zijn thuis gekomen door weer een veel te lange rit met files en opgefokt verkeer of slecht weer, waardoor de rust vinden voor dat uurtje hypnose een bijna onmogelijke opgave lijkt.

Nagenoeg iedereen bevestigt het belang van de sessies, velen erkennen ook dat ze al na één keer luisteren voelen dat er iets verandert.

Maar ja, het geregeld herhalen van een sessie… Maar al te vaak komt daar al na één of twee keer de klad in, door de eerder genoemde volle agenda.

De hypnosesessies vereisen nu eenmaal rust, dat je je terugtrekt en erbij gaat zitten of liggen, liefst op een bank of bed, waarbij de trance inducerende muziek en de stem van Michel Lejeune je helpt de Alfa-staat te bereiken, zodat de sessie het beoogde effect op je onderbewustzijn zal hebben.

Waarom binaurale dagsessies?

Onze doelstelling is zoveel mogelijk mensen helpen bij het bereiken van hún doelen. En als blijkt dat er hindernissen opduiken waardoor het minder makkelijk is om de hypnosesessies te beluisteren, zijn wij natuurlijk altijd bereid om te kijken hoe we hierbij ondersteuning kunnen bieden of een oplossing kunnen bedenken.

We hebben hier dan ook goed over nagedacht en uiteindelijk na gesprekken met andere hypnotherapeuten een oplossing gevonden in de vorm van de binaurale dagsessie.

Dit is een vorm van ‘onderbewustzijn programmeren’ die eigenlijk al jarenlang bestaat en waar helaas weinig aandacht aan wordt gegeven.

Een binaurale dagsessie luister je gewoon overdag, wanneer je maar wilt, en is de perfecte aanvulling op een gewone hypnosesessie. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een binaurale dagsessie zonder hypnosesessie, dus als losstaande sessie te gebruiken.

Binaurale dagsessies werken zonder trance, is dus geen hypnosesessie, je hersengolven blijven actief en komen niet eens in de buurt van de Alfa-staat.

En als klap op de vuurpijl is het effect van een binaurale sessie zeker zo sterk als van de bijbehorende hypnosesessie zelf!

Waaruit bestaat een binaurale dagsessie?

De binaurale dagsessies van Trancewerk worden gemaakt door de bronbestanden van de bestaande oorspronkelijke hypnosesessies in speciale software te laden die we normaal gebruiken om de sessies digitaal te mixen.

Vervolgens wordt het ene stereokanaal 10 seconden vertraagd ten opzichte van het andere stereokanaal.

De introductie, de inductie en de deductie worden van de oorspronkelijke sessie afgehaald en wat overblijft is dan in feite het middelste deel van de sessie, de eigenlijke programmering, dat verantwoordelijk is voor de verandering die je graag wilt bewerkstelligen.

Daarbij worden links en rechts ook nog eens doorlopend gewisseld, dus wat je op links hoort gaat door op rechts en andersom.

Het gevolg is dat je bewustzijn afgeleid wordt, zodat je bewuste denken niet in de weg gaat zitten. Je bewustzijn geeft zich dan ook snel over, waardoor je je met je normale dagelijkse dingen kunt bezighouden.

Dat kan de afwas zijn, je werk, autorijden, iets lezen op de computer of in een tijdschrift of boek, zelfs een gesprek voeren, de hond uitlaten of sporten is mogelijk terwijl de binaurale dagsessie gewoon doorspeelt.

Hoe werkt het?

Het binaurale effect staat toe dat de woorden rechtstreeks naar je onderbewustzijn gaan, omdat je bewustzijn verschillende woorden tegelijkertijd en door elkaar hoort.

Normaal gesproken kan je bewustzijn kritisch zijn op wat het hoort, bijvoorbeeld als er gezegd wordt: “je verliest gewicht”, kan je bewustzijn kritiek uiten en zeggen “Dat werkt toch niet”, of “ja, ja… dat bepaal ik zelf wel!”.

Met de binaurale dagsessies, maken we het je bewustzijn erg moeilijk om de woorden te blijven volgen, omdat links en rechts door elkaar heen klinken en elkaar afwisselen. Daardoor kunnen de positieve woorden rechtstreeks naar je onderbewustzijn.

Ook jij kunt van deze andere manier van werken profiteren door met binaurale dagsessies het onderbewustzijn op een super eenvoudige, en vooral snelle, manier te herprogrammeren.

Het is een uitstekende methode om naast de gewone hypnosesessies de binaurale sessies overdag te doen, bijvoorbeeld tijdens het werk, sporten of andere bezigheden. Je zult hierdoor heel snel een nieuwe jij ervaren en je geweldig voelen.

Binaurale dagsessies duren tussen de 20 en 30 minuten. Door de veel kortere speelduur van de binaurale sessies bespaar je al snel een half uur per sessie waardoor je een enorme tijdwinst boekt.

Binaurale dagsessies zijn volkomen veilig en zoals we hierboven al vertelden kun je ze tijdens alle mogelijke bezigheden beluisteren. Je verliest geen tijd meer, sterker nog, je besteedt je tijd dubbel!

De enige voorwaarde voor goed resultaat is dat je binaurale sessies met een koptelefoon op of ‘oorjes’ in dient te luisteren, zodat elk oor zijn eigen ‘kanaal’ hoort.

Het is een perfecte aanvulling op de hypnosesessies om je doelen nóg sneller te bereiken of je gebruikt ze ‘los’. De hypnosesessie kun je doen als je er echt tijd voor kunt maken, de binaurale dagsessie kun je overal en altijd beluisteren.

Kan ik een binaurale dagsessie gebruiken zonder hypnosesessie?

Met een binaurale dagsessie zonder hypnosesessie, kun je goede resultaten behalen, hoewel je er wel rekening mee dient te houden dat dit langer kan duren dan wanneer je het combineert met hypnose. Hypnose is als het ware een snelkoppeling naar het onderbewustzijn.

Omdat we snelle resultaten nastreven adviseren we juist om beiden te doen. De hypnosesessie ‘s avonds en de binaurale dagsessie diverse keren overdag tijdens je gewone bezigheden.

Sommige mensen herhalen een binaurale dagsessie de hele dag door of gaan zelfs slapen met oordopjes in en zetten hun mp3-speler op herhalen. De effecten zijn fantastisch!

Hoe gebruik ik een binaurale sessie in de praktijk?

Je kunt een binaurale dagsessie veel vaker doen dan een hypnosesessie omdat hij veel korter is. Daarbij werkt het het beste als je je aandacht op iets anders richt.

Anders gezegd: zet een binaurale sessie op, niet te hard (het beste is dat je Michel’s stem nét hoort als je stil bent), en vergeet vervolgens dat je hem opgezet hebt.

Ga de dingen doen die je wilt doen: werk, lezen, leren, koken, tv kijken, vergaderen, enz.. Zo draait de sessie als het ware op de achtergrond.

Vergeet dat de sessie draait, des te eenvoudiger komen de suggesties binnen in je onderbewustzijn. In het begin is het mogelijk even wennen omdat je Michel’s stem links en rechts door elkaar hoort en je tóch probeert deze te blijven volgen.

Dat blijven volgen is niet eenvoudig waardoor op een gegeven moment (meestal na een paar minuten) je bewustzijn het opgeeft en laat het gaan.

Dát is wat je wilt!

Klik hier om een voorbeeld te horen van een binaurale dagsessie.

5 1 stem
Beoordeel dit
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Comments
Nieuwste
Oudste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.